نماد آخرین خبر

جذب ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در معادن خراسان جنوبی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
جذب ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در معادن خراسان جنوبی

صدا و سیما/ مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی از جذب ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در معادن استان خبر داد.

علیرضا جلالیان، مدیر مجتمع معدنی استان در این باره گفت: عمده این سرمایه‌گذاری‌ها در بخش معادن طلا، آهن، سرب و روی بوده است.
جلالیان با اشاره به فعالیت‌های انجام شده توسط این مجتمع در استان، افزود: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به عنوان بازوی اجرایی سازمان ایمیدرو فعالیت خود را از سال ۹۳ در استان آغاز کرده است.
وی گفت: این شرکت با انجام اکتشافات و همچنین ایجاد زیرساخت‌های معدنی سبب کاهش ریسک سرمایه گذاری و متعاقب آن افزایش رغبت در بین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت حضور در حوزه معدنی استان شده است.

جلالیان از انجام ۱۱۰ هزار متر حفاری مغزه‌گیری جهت شناسایی ذخایر معدنی استان خبر داد و گفت: انجام این فعالیت‌های اکتشافی منجر به شناسایی ذخایر قابل توجه معدنی استان شده است، گفت: این ذخایر شناسایی شده در گام بعدی و در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی پس از برگزاری مزایده عمومی به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی واگذار می‌گردد که در این راستا تاکنون ۶ معدن دارای پروانه بهره‌برداری این مجتمع به بخش خصوصی واگذار و بهره برداری از آن‌ها با مشارکت بخش خصوصی در حال انجام است.

مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی به واگذاری معدن طلای هیرد از سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: این سرمایه‌گذار بلافاصله بعد از تحویل زمین بهره‌برداری از معدن و به موازات آن ایجاد احداث کارخانه فرآوری طلای هیراد را آغاز کرد و توانست طی مدت دو سال تولید شمش طلا در این کارخانه را عملیاتی کند.
جلالیان از هزینه کرد ۱۰ هزار میلیارد ریالی در کارخانه فراوری طلای هیرد توسط این سرمایه گذار خبر داد و گفت: در حال حاضر زمینه اشتغال بیش از ۲۶۰ نفر به صورت مستقیم در این معدن و کارخانه فراهم شده و راه اندازی این معدن نقش بسزایی در تحول و شکوفایی منطقه و مهاجرت معکوس در روستا‌های اطراف داشته است.

وی با بیان اینکه معدن طلای خونیک نیز به عنوان دومین معدن طلای تحت مدیریت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در سال ۱۴۰۰ و طی برگزاری مزایده عمومی واگذار شده افزود: طرح فراوری این معدن نیز از بهمن ماه سال ۱۴۰۲ کلنگ زنی شده است و تاکنون بیش از ۴ هزار میلیارد ریال در این طرح هزینه گردیده است.
به گفته جلالیان با بهره‌برداری از این کارخانه نیز زمینه اشتغال ۳۰۰ نفر فراهم و سالانه بالغ بر ۴۰۰ کیلوگرم بر ظرفیت تولید طلای کشور افزوده خواهد شد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today