نماد آخرین خبر

معاینه فنی تاکسی‌های درون‌شهری تبریز رایگان شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
معاینه فنی تاکسی‌های درون‌شهری تبریز رایگان شد

ایسنا/ لایحه اجرای طرح معاینه فنی رایگان برای تاکسی‌های درون‌شهری تبریز به تعداد ۱۰ هزار و ۷۹۲ دستگاه براساس تعرفه مصوب سال ۱۴۰۳ در راستای کاهش آلودگی هوا و حمایت از تاکسی‌رانان زحمت‌کش، در کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری تصویب شد.

احد صادقی، رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری اظهار کرد: مدیریت شهری، پیش از این نیز تجربه قراردادهای بالای یک سال را داشته و سال به سال نرخ تورم بانک مرکزی محاسبه شده و در قرارداد لحاظ می‌شود که باتوجه به این شرایط، دو ماه از سال جاری حساب شده و مابقی از ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ باید حساب شود.
وی با اشاره به اینکه فصل و زمان مناقصه دائما درحال تغییر است، گفت: واقعیت این است که باید در فصل برگزاری مناقصه به تعریف مشترک برسیم که چه زمانی برای برگزاری مناقصات خدماتی بهتر است که شرایط دفترچه فهرست‌بها نیز در این خصوص لحاظ شود.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری، تأکید کرد: باتوجه به اینکه شروع سال بهترین زمان برای برگزاری مناقصه است که دفترچه فهرست بها هم مشخص شود.
صادقی با اشاره به نارضایتی‌های مدیریت شهری از وضعیت شرکت تلاشگران، گفت: دلیل عدم قبول مناقصه، نارضایتی از شرکت است چراکه به دلایلی اعم‌از عدم مدیریت شرکت و استفاده از پیمانکاران قبلی که برای شرکت پرهزینه بوده‌اند بر این نارضایتی افزوده است.
وی تأکید کرد: تا زمانی که برآوردها و فهرست‌ بهای ۱۴۰۴ مشخص نشده، مناقصه جدید با این شرکت معقول و مقبول نیست و تصمیم کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری مبنی‌بر استفاده از ۲۵ درصد قرارداد قبلی تا پایان سال است و اگر شرکت از قبول شرایط مدنظر شورا، خودداری کند، می‌توان شرکت دیگری پای کار بیاید.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری در این خصوص، اظهار کرد: یکی از رویکردهای اثرگذار در حوزه‌ی مسائل زیست‌محیطی و مورد توجه شورای ششم، رایگان شدن معاینه فنی ناوگان تاکسی‌رانی است.
وی ادامه داد: نیاز است که بیش از پیش، به چنین مسائلی توجه شود و بصورت منطقی در بودجه سال آتی پیش‌بینی شود.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری با اشاره به اینکه در سال چهارم شورای ششم، به فراخور مباحث، گزارش‌هایی علمی توسط مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر تبریز و توسط مراکز علمی ارائه شده تا نگاه علمی و پژوهشی در تصمیمات مدیریت شهری ترویج داده شود و تصمیمات شورای شهر، پشتوانه علمی و پژوهشی داشته‌ باشد.
وی ادامه داد: مباحث علمی مطرح‌شده در کمیسیون‌های شورا، می‌تواند مجرایی باشد که از مشوق‌ها در کنار نظام مهندسی استفاده شود و برای چالش‌های مدیریت شهری تدبیر شود.
صادقی خواستار بررسی طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان در کمیته کارشناسی این کمیسیون شد تا در کمیسیون مصوب و در صحن شورا مطرح شود و به شهرداری الزام شود.
وی عنوان کرد: موضوع ساخت‌وسازهای غیرمجاز مسئله‌ای است که موردتوجه شورا بود و شهرداری در این خصوص ورود کرده است.
وی با تأکید بر اینکه معاونت شهرسازی و معاونت خدمات شهری باید به مسئلهٔ ساخت‌وسازهای غیرمجاز ورود کند، گفت: مسئلهٔ ساخت‌وسازهای غیرمجاز موضوعی تخصصی است و صرفا تخریب بناها نیست اما مدیریت شهری در این حوزه، دچار بلاتکلیفی است و باید اقدامات شهرداری درخصوص ساخت‌وسازهای غیرمجاز گزارش شود.
رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری ادامه داد: گزارش رشد یا کاهش ساخت‌وسازهای غیرمجاز، تخریب‌های ماده ۱۰۰، بناهای ساخته‌شده بدون پروانه با نشانی‌های ملکی در مناطق باید توسط شهرداری در صحن شورا ارائه شود چراکه این گزارش‌ها در فرهنگ‌سازی و اذهان عمومی تأثیرگذار است.
صادقی همچنین خواستار انجام مطالعات علمی و پژوهشی و احصای چالش‌های حوزهٔ ساخت‌وسازهای غیرمجاز شد.
در ادامه، روح‌الله رشیدی، دبیر کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری نیز در این خصوص، گفت: در شورای ششم، شاهد تشتت لوایح شرکت‌ها بوده‌ایم و مسائل شرکت تدبیراندیش که از سال ۱۴۰۲ فعال است، چندین بار تحت عناوین مختلف در صحن شورا مطرح شده و نظام برنامه‌ریزی دچار به‌هم‌ریختگی است.
وی اظهار کرد: در کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شروطی بر این مسئله مطرح شد که هر پلاک یک بار به طور رایگان از معاینه فنی رایگان بهره‌مند شود.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today