چهار واحد صنفی در شادگان پلمب شد
ایرنا/ رئیس مرکز بهداشت شادگان گفت: چهار واحد صنفی در این شهرستان به دلیل رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی پلمب شدند.
سید غالب موسوی، رئیس مرکز بهداشت شادگان اظهار کرد: با توجه به نظارت بر اجرایی شدن دستورالعملهای بهداشتی در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان شادگان، در بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت این شهرستان، ۲ واحد نانوایی، یک واحد خواروبار فروشی و یک واحد آشپزخانه با همکاری اداره اماکن پلمب شد.
وی افزود: توجه به اهمیت سلامت مردم نظارتهای مستمر بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اقلام آرایشی و بهداشتی ادامه دارد و در صورت مشاهده موارد غیربهداشتی با متخلفان برخورد میشود و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
رئیس مرکز بهداشت شادگان از مردم خواست هنگام خریدهای روزانه به تاریخ تولید و انقضای محصولات دقت کنند و همچنین ضمن بررسی کیفیت محصولات به وضعیت بهداشتی مرکز عرضهکننده کالا نیز توجه کافی داشته باشند.
چموسوی بیان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت به صورت ۲۴ساعته آماده دریافت شکایات مردمی است.