نماد آخرین خبر

درخشش بانوی محمودآبادی در فستیوال غذاهای ایرانی در هند

منبع
مهر
بروزرسانی
درخشش بانوی محمودآبادی در فستیوال غذاهای ایرانی در هند

مهر/ بانوی سرآشپز محمودآبادی در فستیوال غذاهای ایرانی همزمان با شب یلدا در هند برتر شد.

در این دوره فستیوال بین‌المللی آشپزی ۱۰ نفر شرکت کننده حضور پیدا کردند که ۵ نفر ایرانی و ۵ نفر اهل هند بودند و برابر قانون این رویداد، به نفرات شرکت کننده تعدادی مواد اولیه داده می‌شد که هر کدام از شرکت کنندگان باید با توجه به هوش و ذوق خود نسبت به تهیه غذاهای ایرانی اقدام کند.

ندا توکلی، سرآشپز ایرانی اهل محمودآباد مازندران با طبخ غذای مازندرانی مرغ ناردونی توانست رأی مثبت هیأت داوران را جلب کند و به عنوان نفر اول معرفی شود.

ندا توکلی تحصیل کرده مقطع کارشناسی ارشد مدیریت و دارای گواهینامه فنی و حرفه‌ای قنادی و آشپزی و منتخب مسابقات آشپزی مسکو روسیه در سال ۲۰۰۰ و مدرس آشپزی کشتیرانی است.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today