افزایش ۱۰ درصدی تولید گوشت قرمز در لرستان
صدا و سیما/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تولید گوشت قرمز در استان در دو سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
سیدعماد شاهرخی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد: در دو سال گذشته تولید تخممرغ در استان ۳۷ درصد، گوشت قرمز حدود ۱۰ درصد و تولید شیر خام حدود ۸ درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به ضرورت تأمین، بازرسی و نظارت بر تأمین کالاهای اساسی در استان گفت: در این خصوص مشکل خاصی نداریم و شکر و برنج نیز به اندازه کافی و با قیمت تنظیم بازار موجود است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان همچنین با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی جوجه ریزی در استان در دو سال گذشته گفت: هم اکنون به تولید صد هزار تن رسیدهایم که از این میزان حدود ۵۵ هزار تن نیاز استان است و ۴۵ هزار تن مازاد نیز به سایر استانها صادر میشود.
شاهرخی در خصوص خرید مرغ هم گفت: تاکنون شرکت پشتیبانی امور دام ۲۵۰ تن خرید کرده و در حال حاضر دو هزار و ۶۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه پشتیبانی امور دام استان ذخیره شده است.
وی تصریح کرد: در حوزه تأمین جو نیز حدود ۵۰ هزار تن برای دامداران عشایر نیاز است که امیدواریم در آینده نزدیک در اختیار این قشر قرار داده شود.