چرا برخی نانواییهای کرمانشاه دیر پُخت میکنند؟
ایسنا/ ماجرای کم بودن ساعت کاری نانواییهای کرمانشاه بارها مطرح شده، موضوعی که چندی قبل انتقاد استاندار کرمانشاه را نیز به همراه داشت و او از اینکه برخی نانواییها کارمندی کار میکنند، انتقاد کرد.
منوچهر حبیبی، ماجرای کم بودن ساعت کاری نانواییهای کرمانشاه چند روز قبل نیز سرزده و در اوایل روز از تعدادی از خبازیهای کرمانشاه بازدید کرد و بر این موضوع تاکید داشت که هم وضعیت کیفیت نان و هم ساعت شروع به کار خبازیهای کرمانشاه باید بررسی شود.
نوروز عزیزی رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه با اشاره به ساعت کاری نانواییهای کرمانشاه، اظهار کرد: ساعت پخت نان در خبازیهای کرمانشاه از شش و نیم صبح آغاز میشود و تا هشت ادامه دارد. از ساعت هشت تا ۱۰ ساعت برای صبحانه تعطیل میشوند و دوباره از ساعت ۱۰ تا ۱۲ پخت میکنند. ساعت کاری بعدازظهر خبازیها نیز در فصل تابستان ۱۶ تا ۱۸ و در فصل زمستان ۱۵ تا ۱۷ است.
وی با تاکید بر اینکه ساعت کاری برای عمده خبازیها تعریف شده را رعایت میکنند، یادآور شد: تعداد محدودی از خبازیها هستند که دیرتر پخت را آغاز میکنند که آنها نیز سهمیه آرد کمی دارند و اگر از صبح زود پخت را آغاز کنند دیگر نمیتوانند نان مورد نیاز ظهر مردم را تامین کنند، به همین دلیل دیرتر شروع به کار میکنند.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از پایین بودن سهمیه آرد خبازیها نیز یاد کرد که مشکلاتی را برای این واحدهای صنفی ایجاد میکند و ادامه داد: در حال حاضر سهمیه آرد نانواییهای کرمانشاه بسته به نوع نانی که پخت میکنند و میزان فروشی که دارند، به طور میانگین بین شش تا ۱۰ کیسه است.
عزیزی درباره اینکه آیا این میزان سهمیه آرد جوابگوی نیاز مردم هست نیز اظهار کرد: این نکته را باید در نظر بگیریم که تعداد نانواییهای کرمانشاه زیاد است و از همین رو مشکلی برای تامین و پخت نان مردم بوجود نمیآید.
به گفته عزیزی، در حال حاضر نزدیک به ۱۲۰۰ واحد نانوایی نوع یک و دو در شهر کرمانشاه فعال هستند.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از نظارت مستمر بر فعالیت نانواییهای کرمانشاه نیز یاد کرد و گفت: در این نظارتها کیفیت نان، ساعت کاری، آرد مصرفی و ... مد نظر قرار دارد.