هدررفت ۳۰ درصد از میوههای تولیدی گلستان!
فارس/ سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان از هدررفتن ۳۰ درصد میوههای تولیدی این استان خبر داد و گفت: این حجم میوه را بهراحتی میتوان خشک، بستهبندی و سپس صادر کرد.
عبدالعلی کیانمهر، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در نشست با فعالان اقتصادی و صاحبان برخی واحدهای تولیدی شهرستان آزادشهر گفت: ۳۰ درصد میوههای تولیدی گلستان به هدر میرود.
وی افزود: کشورهای حاشیه خلیجفارس بازار خوبی برای صادرات میوه خشک ایران و استان گلستان هستند.
کیان مهر ادامه داد: برای صادرات میوه خشک از گلستان میتوان یک کنسرسیوم با مشارکت چند شرکت تأسیس و بخشی از میوههای تولیدی استان را خشک و با بستهبندی مناسب به بازارهای هدف صادر و کسب درآمد ارزی کردوی همچنین در این جلسه به ظرفیت مناطق روستایی گلستان در تولید و اشتغال هم اشاره کرد و گفت: باید الگوی موفق روستاهایی مانند «وامنان و عطاآباد» را متناسب با ظرفیت هر روستا ترویج دهیم.
گفتنی است، استان گلستان علیرغم داشتن ظرفیت بالقوه در تولید انواع میوه به دلیل نداشتن آزمایشگاه گیاهشناسی درجه یک سهم زیادی در صادرات میوه ندارد.
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today