نماد آخرین خبر

کشف انواع کالای قاچاق در ابهر

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کشف انواع کالای قاچاق در ابهر

ایرنا/ فرمانده انتظامی شهرستان ابهر از کشف و توقیف ۳۸۶ ثوب البسه قاچاق و ۹۵۰ کیلوگرم انواع موادخوراکی خارجی به ارزش پنج میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ کارآگاه هادی نوروزی، فرمانده انتظامی شهرستان ابهر عنوان کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس آگاهی حین کنترل محورهای مواصلاتی به سه دستگاه سواری مشکوک شده و آن‌ها را متوقف کردند.
وی اظهار داشت: ماموران در بازرسی از این خودروها موفق شدند تعداد ۳۸۶ ثوب انواع البسه و بیش از ۹۵۰ کیلوگرم انواع مختلف مواد خوراکی قاچاق که فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود را کشف کنند.
نوروزی با اشاره به اینکه کارشناسان مربوطه ارزش کالاهای مکشوفه را بیش از پنج میلیارد ریال برآورد کردند، تصریح کرد: در این رابطه سه نفر دستگیر و ضمن تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ابهر با اشاره به نقش مخرب قاچاق کالا بر اقتصاد کشور، از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه قاچاق کالا در سطح خرد و کلان از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به پلیس گزارش نمایند

 


 

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today