برخی مسئولین مقصر در پرونده «طراوت نوین» ارتقای شغلی گرفتند!
مهر/ نماینده تاکستان در مجلس گفت: برخی مسئولان سابق قضایی و اجرایی مقصر در پرونده «طراوت نوین» به جای محاکمه، ارتقای شغلی گرفتند.
عباس بیگدلی، نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ضمناً مطالبه عموم مردم از دستگاه قضائی، رسیدگی به ترک فعلها، همراهیها و تقدیرهای برخی از مسئولین وقت از مسببان این موضوع در کمک به گسترش این فعالیت در سالهای گذشته است.
این نماینده مردم در مجلس خطاب به رئیس قوه قضائیه بیان کرد: متأسفانه برخی از مسئولین سابق قضائی و اجرایی به جای محاکمه، در پستهای گاهاً بالاتر به کارگیری شدهاند که این موضوع باعث نگاه منفی مردم به دستگاه قضائی شده است.
نماینده مردم تاکستان در خصوص مطالبات مردم حوزه انتخابیه خود بیان کرد: مطالبه به حق مردم شهرستان تاکستان و استان قزوین و ۱۰ استان دیگر جهت تسریع در رسیدگی به پرونده شرکت رضایت خودرو طراوت نوین و حدود ۳۰ شرکت خودرویی دیگر است که به عنوان کثیرالشاکیترین پرونده قضائی کشور با حدود ۴۰ هزار شاکی در دست بررسی است؛ ضمن تشکر از مدیریت جدید دستگاه قضائی استان، خواستار صدور حکم به نفع سرمایهگذاران طبق آخرین قرارداد آنان به محکومیت عاملان اصلی این پرونده به اشد مجازات به دلیل اختلال در نظام اقتصادی کشور هستیم. از این رو باید هرچه سریعتر اموال متهمان و رفع تعهدات به مردم انجام شود.
انتقادات تند بیگدلی از دولت
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آیا کاهش ناگهانی ارزش پول ملی که مسئولان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ماه گذشته در مجلس قول تدبیر آن را دادند و به آن عمل نکردند، حق این مردم است؟ مگر آقای رئیس جمهور قبل از انتخابات نفرمودند تغییرات شدید قیمت دلار و سکه نتیجه اقدامات دولتهاست؛ حال امروز دلار ۸۴ هزار تومانی و سکه ۶۱ میلیون تومانی نتیجه اقدامات دولت ایشان است یا نظرشان در این خصوص تغییر کرده است.
وی اضافه کرد: آیا عدم پرداخت وام ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن با گذشت چندین ماه از ثبت نام جوانان، حق مردم ایران است؟ آیا افزایش شدید قیمت محصولات کشاورزی، مواد غذایی، لبنیات و حبوبات که حداقلترین نیاز ملت بوده که منجر به میزان کاهش کالری مردم شده، حق این مردم است؟ آیا اینکه همچنان قطع برق چاههای کشاورزی به بهانه ناترازی جزو اولویتهاست و با مجبور شدن کشاورزان به خرید گازوئیل ۱۸ هزار تومانی که از سیستم رسمی توزیع سوخت خارج شده، حق کشاورزان است؟ آیا مشغول کردن مردم و دستگاههای سیاستگذار به کنوانسیونهای مرتبط با FATF آن هم در حالی که به اذعان وزیر اقتصاد در چند ماهه گذشته صادرات غیرنفتی کشور ۱۸ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، صحیح است.
بیگدلی با طرح این سوال که آیا نشان دادن مسیر دور زدن تحریمهای ظالمانه دشمن با دست خودمان به دشمن عقلانی است، افزود: رئیس مجلس مکرراً فرمودند وفاق حول تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت و رشد ۸ درصدی تولید باشد آیا به انحراف بردن شعار وفاق که برخورد درست با پیگیریهای مجلس و رهبر معظم انقلاب است؟ آیا بیان مکرر «ما نمیتوانیم» به زبانهای مختلف که باعث شد تا رهبری عزیز چندین بار تذکر دهند و سپس صریح بگویند مسئولان نگویند، نمیشود و رشد اقتصادی را به امور نشدنی موکول نکنند، آیا در ذیل نظر رهبری است؟ آیا این وفاق است که معاون غیرقانونی رئیس جمهور در مجمع جهانی اقتصاد داووس به جای استفاده از ظرفیت این نشست برای تقویت اقتصاد کشور، صحبتهای خلاف اصول دیپلماسی و منافع ملی مطرح کند.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان کرد: علل تعلل در ساماندهی نیروهای شرکتی چیست؟ سالهاست که شرکتهای واسطه تأمین نیروی انسانی تبدیل به بستری برای تولید نارضایتی در جامعه شدهاند که بدون هیچ تلاشی از جیب کارگران مظلوم و ستمدیده سود هنگفت و بازآورده کسب میکنند و سودی هم برای کشور ندارند، چه زمانی قرار است که این موضوع به ثمر برسد.
بیگدلی گفت: آیا اعلام مکرر متقاضیان طرح نهضت ملی برای چند برابر کردن مبلغ آورده اولیه آنها در حالی که مبالغ اجاره هم سر به فلک کشیده و خانه دار شدن برای دهکهای پایین و حتی متوسط به آرزو تبدیل شده است، حق مردم است؟ آن هم در شرایطی وزارت مسکن عملاً اعطای زمین را طبق تکلیف برنامه هفتم پیشرفت و بدون هیچ پیش نیازی میتواند انجام دهد.