نماد آخرین خبر

مکران گرم‌ترین منطقه کشور شد

منبع
مهر
بروزرسانی
مکران گرم‌ترین منطقه کشور شد

مهر/ رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: منطقه مکران، گرم‌ترین منطقه کشور شد.

علی ملاشاهی، رئیس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: دیروز سه‌شنبه، ایستگاه راسک با ثبت دمای ۳۰ درجه و ایستگاه نیک‌شهر با دمای ۲۹ درجه سلسیوس، گرم‌ترین نقاط کشور شدند.

وی ادامه داد: طی امروز، ایستگاه‌های چابهار و زرآباد نیز با دمای بالای ۲۵ درجه، از مناطق خوش‌آب‌وهوای کشور در این فصل محسوب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: درحالی‌که بخش‌های وسیعی از کشور، ازجمله استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، آذربایجان شرقی و غربی، با بارش برف و سرمای شدید مواجه‌اند، منطقه مکران در جنوب سیستان و بلوچستان، با سواحل طلایی، هوای مطبوع و دمای دلنشین خود، این روزها به یکی از بهترین مقاصد گردشگری زمستانی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: چابهار، تنها بندر اقیانوسی ایران، یکی از معدود مناطقی هست که نوسانات دمایی شدیدی را تجربه نمی‌کند.

وی اضافه کرد: نزدیکی به مدار رأس‌السرطان، هم‌جواری با اقیانوس هند و تأثیر بادهای موسمی، اقلیمی گرمسیری و معتدل را برای این منطقه رقم زده، این ویژگی‌ها باعث شده چابهار در تابستان خنک‌ترین و در زمستان گرم‌ترین بندر جنوبی ایران باشد.

وی اضافه کرد: در شرایطی که بسیاری از شهرهای ایران دمای زیر صفر را تجربه می‌کنند، دمای مطلوب چابهار و سواحل مکران، فرصتی ایده‌آل برای فرار از سرما و لذت‌بردن از آفتاب زمستانی فراهم کرده، این منطقه، نه‌تنها با آب‌وهوای مطبوعش، بلکه با مناظر طبیعی بکر، سواحل شنی، کوه‌های مریخی، تالاب صورتی و جنگل‌های حرا، یکی از جذاب‌ترین مقاصد گردشگری کشور در فصل زمستان محسوب می‌شود.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today