اعزام ۱۷ هزار دانشآموز لرستانی به اردوهای راهیان نور و پیشرفت
ایرنا/ مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: امسال ۱۸ هزار و ۸۰۰ دانش آموز در این استان به اردوای راهیان نور و پیشرفت اعزام می شوند که تاکنون ۱۷ هزار و ۸۰۰ نفر به این مناطق اعزام شدند.
سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان بیان کرد: امسال ۱۱ هزار دانش آموز در این استان به اردوی راهیان نور اعزام می شوند که از این مجموع تاکنون ۱۰ هزار نفر اعزام و یک هزار دانش اموز دیگر نیز در حال اعزام هستند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۲۸ کاروان دانش آموزی راهیان نور از این استان اعزام شده است، اظهار داشت: در این راستا ۱۴ کاروان راهیان نور از بین دانش آموزان دختر و ۱۴ کاروان راهیان نور نیز از بین دانش آموزان پسر استان به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام شده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه ۹ کاروان فرهنگیان لرستانی نیز امسال به این مناطق اعزام شده اند، ادامه داد: حدود ۴۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد و طی این سالها، ایران اسلامی در بسیاری از حوزهها به پیشرفتهای قابل توجهی دست یافته و یکی از اقدامات مهم بسیج فرهنگیان و دانش آموزی کشور هویتبخشی به دانشآموزان و دانشجویان، فرهنگیان و برگزاری اردوهایی تحت عنوان راهیان نور و راهیان پیشرفت است که در جریان آن علاوه بر بازدید از مناطق جنگی، از دستاوردها و پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران بازدید بعمل می آید.
سهرابی با انتقاد از برخی خودتحقیری ها در برابر قدرتهای غربی یادآور شد: با وجود تلاشهای بسیاری که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جهت خودباوری و اتکا به نیروهای داخل در جهت ترقی کشور در زمینههای مختلف صورت گرفت، اما در فضای روایت هیچگاه آنطور که باید این دستاوردها بازنمایی نشده است و حضور نسل جدید در اردوهای راهیان نور و پیشرفت می تواند در آشنایی انان با افتخارات فرزندان این مرز و بوم در دوره ها و عرصه ها مختلف کمک شایان توجهی کند.
وی اضافه کرد: در همین راستا سازمان بسیج فرهنگیان سپاه حضرت ابوالفضل (ع) همراه با اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان اقدام به برگزاری راهیان نور و راهیان پیشرفت مناطق جنوب برای فرهنگیان کرده است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: راهیان نور دانش آموزی فرصتی مغتنم برای "شناختن" و امتیاز و فرصت طلایی است که شهدای هشت سال دفاع مقدس به عاشقانشان می دهند تا با خودشناسی به خداشناسی برسند.
سهرابی تاکید کرد: مهمترین هدف آموزش و پرورش از اعزام دانش آموزان به مناطق راهیان نور انتقال و گسترش فرهنگ شجاعت، فداکاری، از خودگذشتگی و رشادت به نسل های جوان بوده و این اردوهای معنوی از مهمترین مولفه های ترویج فرهنگ شهادت در جامعه است.
وی بیان کرد: راهیان نور در حقیقت ورود به سرزمینی است که عطر بهشت داشته و قداستش به سرزمین کربلای حسین (ع) شباهت دارد و این اردوها به معنای انقلابی بودن و انقلابی ماندن در مسیر حسین (ع) است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه اهمیت راهیان نور کمتر از دفاع مقدس نیست و ما مکلفیم فرهنگ ایثار وشهادت را در جامعه به ویژه نسل جوان ترویج کنیم، افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا رسالتی بر عهده همه ماست و باید تجربهها و خاطرات شهدا بیش از گذشته به نسل جوان منتقل شود که در این خصوص اردوهای راهیان نور بهترین بستر هستند.
سهرابی تاکید کرد: دوران دفاع مقدس سرشار از نکات اخلاقی و معرفتی است که می تواند برای جوانان و به ویژه نسل جوان آگاهی بخش باشد و روایان در این اردوها نقشی اساسی بر عهده دارند تا رویدادها و وقایع دوران دفاع مقدس برای مخاطبان براساس واقعیت ها بیان و فضای عمومی جنگ و ایثار و مقاومت، دعاها، شوخی ها و صفا و صمیمیت رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برای مردم بازگو کنند.