دستگیری کلاهبردار ۳۰ میلیاردی در قزوین
ایمنا/ فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری کلاهبرداری با ۱۳ فقره کلاهبرداری به ارزش ۳۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این کلاهبردار وعده سرمایهگذاری در خرید و فروش ملک، خودرو و رمزارز کلاهبرداری کرده است.
سردار علی ابراهیمی، فرمانده انتظامی استان قزوین اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده قضایی با موضوع کلاهبرداری تحت عنوان سرمایه گذاری در خرید و فروش ملک، خودرو و رمزارز به پلیس آگاهی استان قزوین، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با تحقیقات و بررسیهای انجام شده مشخص شد، متهم مبالغی را به بهانه سرمایهگذاری در امر خرید و فروش ملک، خودرو و رمزارز پس از جلب اعتماد از مالباختگان گرفته و برای جلب اعتماد سرمایهگذاران در ابتدا نیز مقداری سود به آنها پرداخت کرده است.
فرمانده انتظامی استان ادامه داد: متهم پس از گذشت مدت کوتاهی به علت عدم توانایی در بازگرداندن سرمایه سرمایهگذاران متواری میشود که مالباختگان پس از اطلاع از این موضوع بلافاصله نسبت به طرح شکایت و پیگیری از طریق مرجع قضایی اقدام کردند.
ابراهیمی با بیان اینکه با تلاش و اقدامات شبانهروزی کارآگاهان مخفیگاه این کلاهبردار شناسایی شد، تصریح کرد: ضمن هماهنگی با مرجع قضایی متهم دستگیر و در بازجوییهای انجام شده به ۱۳ فقره کلاهبرداری به ارزش ۳۰ میلیارد تومان از شهروندان اعتراف و با قرار مناسب روانه زندان شد.