ذخیرهسازی مرغ و گوشت برای ماه رمضان و نوروز در آذربایجان غربی
ایسنا/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه از نظر انبار و نگهداری ذخیره گوشت مرغ در انبارهای استان وضع مطلوبی داریم، گفت: ۲۵۵ تن گوشت قرمز ذخیرهسازی شده تا در ماه مبارک رمضان و عید کمبودی در بازار وجود نداشته باشد.
خسرو شهبازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: با توجه به جوجه ریزی انجام شده تا ۱۴ بهمن ماه، پیشبینی جوجه ریزی تا پایان بهمن به بیش از برنامه ابلاغی که ۵ میلیون و ۴۰۰ قطعه است، خواهد رسید.
وی ادامه داد: با این میزان جوجه ریزی مشکلی در تأمین گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات پایان سال نخواهیم داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: پیشبینی می کنیم تا پایان امسال میزان جوجه ریزی در استان به بیش از ۶۰ میلیون قطعه برسد.
وی با اشاره به جوجه ریزی مناسب طی ماههای اخیر، گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۲۹۰ تن است، ولی در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۴۰ تن وارد بازار استان می شود.
شهبازی اضافه کرد: سال گذشته کل جوجه ریزی انجام شده ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود و میزان جوجهریزی در استان از اول فروردین تا ۱۴ بهمن ماه امسال به ۵۵ میلیون قطعه رسیده است.