ناکامی قاچاقچیان سوخت در عملیات مشترک مرزداران و پلیس در آستارا
مهر/ سرپرست هنگ مرزی آستارا از کشف ۷۶۰ لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۲ نفر از قاچاقچیان سوخت در آستارا خبر داد.
سرهنگ حمید باقری، سرپرست هنگ مرزی آستارا اظهار کرد: در راستای تحقق دستورالعمل جامع امنیت محله محور، مرزبانان هنگ مرزی آستارا در عملیاتی مشترک با کارکنان انتظامی با تشدید اقدامات کنترلی و اجرای تاکتیکهای مؤثر عملیاتی علیه قاچاقچیان، موفق شدند محل عرضه سوخت قاچاق را در یکی از پارکینگهای حوزه مأموریتی شناسایی کنند.
سرپرست هنگ مرزی آستارا با اشاره به اجرای این مأموریت موفقیت آمیز بیان کرد: مأمورین در این عملیات موفق شدند ضمن دستگیری دو نفر قاچاقچی، مقدار ۳۸ گالن سوخت معادل ۷۶۰ لیتر گازوئیل قاچاق به ارزش ریالی ۱۹۰ میلیون ریال را کشف کنند.
وی افزود: مرزبانان این فرماندهی، نسبت به وظیفه ذاتی خود که همانا ایجاد امنیت در مرزهای کشور میباشد کوشا بوده و با تمام توان در برخورد با هرگونه هنجار شکنی، حفظ و پایداری از حریم کشور مراقبت خواهند کرد.