نبود نوگرایی موجب رکود صنعت گردشگری زنجان شده است
ایرنا/ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زنجان گفت: نگرش منجمد و عدم پویایی و نوگرایی و ابتکار عمل در موضوع گردشگری موجبات رکود این صنعت پردرآمد جهانی در زنجان شده است.
مهدی باقری، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زنجان به الزامات توسعه گردشگری در زنجان اشاره کرد و افزود: وجود فرودگاه بین المللی در زنجان امتیاز خوبی است به طوری که می توان سفرهای گردشگری را افزایش داد، به عنوان مثال افتتاح پرواز هوایی زنجان به استانبول و بالعکس موجب توسعه گردشگری استان میشود.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه برای استانهای همجوار این امکان مهیا نشده است، بنابراین راه اندازی این پرواز موجب خدمات به سایر استان ها نیز میشود و از طرفی ایجاد دهکده سلامت در سلطانیه نیز ظرفیت دیگری برای جذب گردشگر است.
این مسوول ادامه داد: مشکلات عمده گردشگری زنجان، نبود رویکرد مدیریت شهری و مسئولان به مدیریت شهری با رویکرد گردشگری یعنی مبلمان فروشگاه ها، زیرسازی ها و سنگ فرش، جداول پارکها و غیره همه همه با نگرش جذب گردشگر طراحی منحصربه فرد بوده که باید ایجاد شود.
وی تصریح کرد: نبود تندیس ها، نمادها، نیمکت ها، مکانهای عکاسی، سینماهای روباز، دهکده تفریحی و غیر از دیگر مشکلات گردشگری زنجان است.
باقری افزود: عدم اعطای تسهیلات مناسب و سرمایه گذاری ها موجب بی رونق اقتصادی فرهنگی و تروریستی گردشگری می شود.
این مسوول ادامه داد: برنامه ریزی ها بر طبق استانداردهای جهانی و بالاتر از آن می تواند این استان را در حوزه گردشگری از هر نوع آن شامل اقتصادی، صنعتی، تولید، خدمات درمان و سلامت رونق بخشد و با ایجاد زیرساخت های استاندارد حمل و نقل و قطارهای جدید سریع مکانهای تفریحی و طراحی شهری زیبا و مناسب این امر شدنی است.
وی خاطرنشان کرد: مرکز تفریحی و ورزشهای زمستانی و تابستانی، تله کابین، مرکز مسابقات اسب سواری، موتورسواری در چند کلاس و مسابقات خودرو در کلاس های مختلف، پل های تفریحی، هواپیماهای چند سرنشین تفریحی، بالن، پاراگلایدر، دوچرخه سواری، طبیعت گردی، آفرود، منطقه کوههای رنگی، مسابقات ماهی گیری ماهنشان و رودخانه قزل اوزن و باغ پرندگان نمونه ای از طرح های تفریحی است.