نماد آخرین خبر

بازداشت سارقان مسلح طلا و جواهرات گردشگران

منبع
مهر
بروزرسانی
بازداشت سارقان مسلح طلا و جواهرات گردشگران

مهر/ دادستان عمومی و انقلاب کرخه از بازداشت یکی از سارقان مسلح طلا و جواهرات در این شهرستان خبر داد.

امین ملکشاهی، دادستان عمومی و انقلاب کرخه اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت مسلحانه طلا و جواهرات از خانواده‌هایی که برای تفریح به زمین‌های کشاورزی و حاشیه جاده اصلی محور اهواز ـ شوش مراجعه می‌کردند، شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: سارقان که سه نفر با سر و صورت پوشیده و سوار بر موتورسیکلت بودند، پس از شناسایی طعمه‌های خود، با تهدید، زور و تیراندازی با سلاح کمری اقدام به بریدن النگوها از دستان زنان در حضور همسرانشان می‌کردند.

دادستان کرخه تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، یکی از سارقان با هویت مشخص شناسایی و با دستور قضائی در یک عملیات منسجم دستگیر و پس از اقرار به سرقت‌های مسلحانه با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.

ملکشاهی تأکید کرد: برخورد قاطع با جرایم خشن و مخلان امنیت عمومی در دستور کار دستگاه قضائی قرار دارد و با مجرمان بدون اغماض برخورد خواهد شد.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today