تولید ۱۱۰ میلیون شاخه گل بریده در شهرستان خمین
![تولید ۱۱۰ میلیون شاخه گل بریده در شهرستان خمین](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/06/40b72d9b-7e68-458f-9ece-65332a5850d7.jpeg)
فارس/ سرپرست فرمانداری شهرستان خمین گفت: این شهرستان با تولید ۱۱۰ میلیون گل شاخه بریده، بزرگترین تولیدکننده کشور است.
وحید براتیزاده، سرپرست فرمانداری شهرستان خمین اظهار کرد: به برکت انقلاب اسلامی ۱۷۰ واحد تولیدی در شهرستان خمین وجود دارد که تنها تولیدکننده پنلهای خورشیدی کشور، شرکت خودروسازی با تولید ۲ هزار خودرو در سال، واحد پتروشیمی و واحد تولید فلزات گرانقیمت از جمله آنها است.
وی با بیان اینکه پیش از صنعت، اقتصاد این شهر بر پایه کشاورزی بود، ادامه داد: خمین با تولید ۱۱۰ میلیون گل شاخه بریده، بزرگترین تولید کننده گل شاخه بریده کشور است. سال گذشت ۵۰۸ کیلو زعفران در خمین تولید شد و تولید ۳۰۵ تن عسل از ۲۵ کلونی از اتفاقات مثبت در حوزه کشاورزی خمین است.
وی با اشاره به مشکلات زیرساختی خمین، گفت: محور خمین الیگودرز بیشترین تلفات جادهای استان را به خود اختصاص داده و وضعیت محور خمین به قورچی باشی نیز به همین گونه است. کمربندیهای این شهرستان همچنان مشکلات خود را دارند و با وجود ردیفهای ملی، میتوانند اعتبارات ملی بهرهمند شوند و با وجود پیشرفت حدود ۸۵ درصدی، نیازمند توجه ویژه مسئولین وزارت راه و شهرسازی برای رضایت مردم است.