نماد آخرین خبر

تعطیلی موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان مرکزی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تعطیلی موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان مرکزی

ایسنا/ مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی مبنی بر کاهش شدید دما، امروز تمامی موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان مرکزی تعطیل خواهند بود.

محمود مرادی نراقی، مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی با بیان اینکه این تصمیم به منظور حفظ سلامت بازدیدکنندگان و کارکنان موزه‌ها و همچنین بهینه‌سازی مصرف انرژی اتخاذ شده است، اظهار کرد: مکان‌هایی همچون حمام موزه ‌چهارفصل، موزه مفاخر، موزه صنایع دستی قلعه وکیل و موزه‌های مردم‌شناسی سراسر استان در این روز به روی بازدیدکنندگان بسته خواهند بود.

وی همچنین تاکید کرد: صرفه‌جویی در مصرف انرژی نه تنها یک ضرورت است، بلکه باید به عنوان یک فرهنگ عمومی در جامعه نهادینه شود و ما به عنوان یک نهاد فرهنگی و تاریخی، وظیفه داریم که در این زمینه پیشگام باشیم و از مردم نیز دعوت می‌کنیم که در این راستا همکاری کنند.

مرادی نراقی خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که با اتخاذ تدابیر لازم، از آسیب‌های ناشی از سرما به بناها و آثار تاریخی جلوگیری کنیم و در عین حال، بهینه‌سازی مصرف انرژی را در اولویت قرار دهیم. امیدواریم با همکاری مردم و مسئولان، بتوانیم به یک الگوی مصرف پایدار دست یابیم.

وی از تمامی علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ استان خواست که با در نظر گرفتن این تعطیلی، برنامه‌ریزی لازم را برای بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روزهای آینده انجام دهند و گفت: این همکاری می‌تواند به حفظ میراث فرهنگی و تاریخی استان و نهادینه شدن فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف انرژی در جامعه کمک کند.

آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره