امامجمعه فردیس: چرا دولت در دهه فجر پروژهای در فردیس ندارد؟
![امامجمعه فردیس: چرا دولت در دهه فجر پروژهای در فردیس ندارد؟](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/08/bdf7d694-4b35-43bb-8f63-aa292caa61b6.jpeg)
فارس/ امامجمعه فردیس گفت: دولت موظف است امکانات را به عدالت در همه شهرها سرمایهگذاری کند، نه اینکه همه امکانات در کرج متمرکز باشد.
حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی، امام جمعه فردیس در مراسم بهرهبرداری از دو پروژه عمرانی شهرداری این شهر که امروز برگزار شد، ضمن قدردانی از زحمات مجموعه مدیریت شهری فردیس در راستای توسعه و عمران شهر، لزوم عدالت توزیعی را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: عدالت مبنای اساسی دین ماست نباید ثروتها فقط در مراکز استان متمرکز باشد. حق فردیس بیش از اینهاست امکانات نباید فقط در کرج باشد.
وی افزود: اینکه پروژه های مدیریت شهری یک به یک بهره برداری می شود و در اختیار مردم قرار میگیرد مایه خوشحالی است. اما چرا با وجود اینکه در ایام دهه فجر قرارداریم تا کنون هیچ پروژه دولتی برای شهر و به نفع مردم در فردیس پیش بینی نشده است؟ این موضوع را حتما از تریبون عمومی مطالبه میکنیم؛ چرا دولت در فردیس هیچ پروژه ای را تعریف و سرمایه گذاری نکرده است؟ اینکه همه امکانا در کرج باشد، بیانصافی است.
امام جمعه فردیس مطالبهگری از دولت برای توسعه امکانات در شهر را از جمله وظایف اعضای شورا برشمرد و افزود: شورا علاوه بر همکاری و حمایت شهرداری در اجرای پروژههای شهری باید برای تامین امکانات از دولت باید مطالبه کند.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به افتااح بیمارستان خصوصی بهآفرین در هفته گذشته، گفت: این بیمارستان هم مربوط به بخش خصوصی است و در بخش دولتی پروژه ای برای شهر پیش بینی نشده است.
وی افزود: بیمارستان شهید سلیمانی بعد از ۱۲ سال در فردیس افتتاح شد که هنوز هم کاستیهایی دارد.