نماد آخرین خبر

بازگشت به کار کارگران فولاد با تلاش‌های امام‌جمعه اهواز

منبع
فارس
بروزرسانی
بازگشت به کار کارگران فولاد با تلاش‌های امام‌جمعه اهواز

فارس/ تعدادی از کارگران گروه ملی فولاد که پیش‌تر اخراج شده بودند، پس از پیگیری‌های مستمر و جلسات متعدد نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان به کار خود بازگشتند.

تعدادی از کارگران شرکت گروه ملی فولاد که به دلیل مشکلات پیش‌آمده در شرکت اخراج شده بودند، پس از برگزاری جلسات و پیگیری‌های نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان از طریق میز خدمت نماز جمعه، به کار خود بازگشتند.

این اقدام که با هماهنگی مسئولان کشوری و استانی و مدیران شرکت صورت گرفت، همزمان با اعیاد شعبانیه و دهه فجر نهایی شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان از طریق میز خدمت نماز جمعه، جلسات متعددی را با مدیران عامل پیشین و فعلی شرکت گروه ملی فولاد و همچنین مسئولان استانی و کشوری برگزار کرد تا شرایط بازگشت کارگران اخراج‌شده فراهم شود.

پس از پیگیری‌های مستمر، در نهایت این کارگران توانستند به محل کار خود بازگردند.

برخی از این کارگران با حضور در نماز جمعه و میز خدمت، از نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان و امام‌جمعه اهواز قدردانی کردند. این اقدام در حالی انجام شد که کارگران پیش‌تر نسبت به وضعیت اشتغال خود ابراز نگرانی کرده بودند.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today