نماینده شیراز: شایعات در مورد بیمارستان دوم تأمین اجتماعی بیاساس است
![نماینده شیراز: شایعات در مورد بیمارستان دوم تأمین اجتماعی بیاساس است](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/08/5d4a669c-1e8a-465b-aca6-9cfa18a95ee0.jpeg)
فارس/ نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با توجه به شایعات مطرح شده در مورد بیمارستان دوم تأمین اجتماعی در شیراز گفت: این شایعات بیاساس بوده و در ادامه سناریوهایی است که برخی برای اخلال در ساخت آن میپردازند.
ابراهیم عزیزی، نماینده شیراز و زرقان در مجلس اظهار داشت: بیمارستان دوم تأمین اجتماعی شیراز نیاز این کلانشهر و جزء تعهدات دولت است و با تأمین منابع لازم روند ساخت تسریع خواهد شد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص وقفه ایجاد شده در ساخت بیمارستان مذکور نیز افزود: وقفه ایجاد شده به دلیل تامین منابع لازم بوده و در جلسه اخیر با مسوولان مربوطه این موضوع پیگیری شده است.
عزیزی خاطرنشان کرد: پیش از ساخت بیمارستان مطالعات زمین شناسی و خاک شناسی در خصوص این بیمارستان انجام شده و شایعاتی که در این مورد مطرح می شود، ادامه سناریوهایی که است که برخی برای اخلال در ساخت آن دامن زده اند، است.
او همچنین در خصوص متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی نیز گفت: مجلس کاملا به وظیفه خود عمل کرد اما در اجرا دولت آن گونه که سزاوار بود عمل نکرد اما دولت باید مُر قانون را اجرا نماید که مقرر شد تا پایان سال، بخشی از متناسبسازی پرداخت شود.
عزیزی همچنین اظهار داشت: انتظار ما از دولت این است که مسائل صنفی کارگران را سیاسی نکند چرا که اینجا باشگاه سیاسی نیست و کارگر را نباید قربانی رفتارهای سیاسی کرد.