نماد آخرین خبر

امضای تفاهم‌نامه تأمین یک‌هزار کولر گازی برای مدارس سواحل مکران

منبع
ايسنا
بروزرسانی
امضای تفاهم‌نامه تأمین یک‌هزار کولر گازی برای مدارس سواحل مکران

ایسنا/ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان از امضای تفاهم‌نامه همکاری مابین اداره کل نوسازی مدارس استان و سازمان منطقه آزاد چابهار خبر داد. 

میثم لک‌ زایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه ۱۰۰۰ دستگاه کولر گازی برای مدارس مناطق سواحل مکران تأمین خواهد شد.

وی افزود: با این اقدام گامی مهم برای بهبود شرایط تحصیل دانش‌آموزان مناطق گرمسیری برداشته می شود و تأمین وسایل سرمایشی یکی از نیازهای اساسی مدارس این منطقه بود که با همکاری سازمان منطقه آزاد چابهار بخشی از آن برطرف می‌شود.

لک زایی بیان کرد: اجرای این تفاهم‌نامه به بهبود کیفیت آموزش و ایجاد شرایط مطلوب‌تر برای دانش‌آموزان کمک می‌کند و امیدواریم با تداوم این همکاری‌ها شاهد توسعه زیرساخت‌های آموزشی در سراسر استان باشیم.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today