نماد آخرین خبر

۱۵ پروژه عشایری در استان اصفهان به بهره‌برداری رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۵ پروژه عشایری در استان اصفهان به بهره‌برداری رسید

ایرنا/ مدیرکل امور عشایری استان اصفهان از بهره برداری ۱۵ پروژه در این حوزه در ۶ شهرستان استان همزمان با دهه فجر خبر داد.

مختار اسفندیاری، مدیرکل امور عشایری استان اصفهان اظهار کرد: برای پروژه‌های دهه فجر امسال که در شهرستان‌های چادگان، فریدونشهر، فریدن، سمیرم، جرقویه و بویین میاندشت اجرا شد بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی با اشاره به اهمیت توسعه راه‌های عشایری به ویژه ترمیم جاده‌های مستهلک ادامه داد: ۱۱ پروژه آسفالت ریزی جاده‌های عشایری و جاده سازی به طول ۳۲ کیلومتر بخشی از پروژه‌های مذکور است.
مدیر کل امور عشایری استان اصفهان اضافه کرد: ۲ زیرسازی جاده عشایری با هدف بهبود تردد جامعه عشایری نیز در ایام مورد اشاره انجام شد.
اسفندیاری با تاکید بر تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برای قشر پرتلاش عشایر افزود: بر همین مبنا ۲ منبع آب ذخیره آب آشامیدنی با گنجایش ۱۶۰ متر مکعب در شهرستان‌های سمیرم و چادگان به بهره برداری رسید.
جمعیت عشایر استان اصفهان بالغ بر ۶۰ هزار نفر برآورد می شود، عشایر ایل بختیاری با آغاز فصل گرم سال از خوزستان به شهرستان‌های فریدونشهر، چادگان و فریدن در غرب اصفهان کوچ می‌کنند و عشایر ایل قشقایی از بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد رهسپار شهرستان‌های
سمیرم، دهاقان و شهرضا در جنوب استان می‌شوند، همچنین عشایر عرب جرقویه در شرق اصفهان سکونت دارند.
حدود ۳۰ میلیون واحد دامی در کشور متعلق به عشایر است و این میزان در استان اصفهان بالغ بر ٢.۵ میلیون واحد دامی برآورد می‌شود.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today