کوهنوردان لارستانی در کوه دماوند مفقود شدند
فارس/ از ۴ نفر از کوهنوردان لارستانی که چندی پیش جهت صعود زمستانه عازم قله دماوند بهعنوان بام ایران راهی تهران شده بودند، خبری در دسترس نیست.
تیم ۴ نفره کوهنوردی اسپروز لارستان روز چهارشنبه گذشته برای پیمایش قله دماوند از سمت جبهه شمالی به تهران عزیمت و صعود خود را آغاز کرد.
صبح امروز، در پی تماس با پزشک فدراسیون کوهنوردی، گزارشهایی مبنی بر هایپوترمی (افت شدید دمای بدن) یکی از اعضای گروه مخابره شد. بلافاصله، تیم نجات هلال احمر کشور به منطقه اعزام و عملیات جستوجو آغاز کرد.
تا این لحظه، خبری از پیدا شدن تیم کوهنوردی اسپروز منتشر نشده است و تیمهای امدادی همچنان در حال جستوجو هستند.
همچنین، طی تماسی علاءالدین بروجردی، نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، با دکتر کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشور پیگیر روند جستوجو شد و از وی خواست برای جستجو این تیم از تمام ظرفیت ها و امکانات موجود استفاده شود.