عملیات امدادگران اردبیلی برای نجات کوهنوردان گیلانی ادامه دارد

ایرنا/ معاون هلال احمر اردبیل گفت: ۱۰ نفر از نجاتگران این استان با همکاری یک گروه بومی در منطقه بیلگاه گیلان در جستجوی سه کوهنورد مفقود گیلانی هستند و عملیات امداد و نجات ادامه دارد.
مجید فتاح زاده، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل اظهار کرد: از چند روز گذشته تیم های امداد و نجات جمعیت هلال احمر اردبیل برای همکاری در مدیریت برف، کولاک و سیلاب به استان گیلان اعزام و در منطقه صومعه سرا مستقر شده اند و اقدامات امدادی در حال انجام است.
وی ادامه داد: از ۲ روز قبل چهار تیم مدیریت سیلاب استان اردبیل در شهرستان صومعه سرا اقدام به تخلیه آب منازل منطقه پیربازار می کنند و یک تیم دیگر جمعیت هلال احمر اردبیل نیز به همراه تیم های استان گیلان در فرودگاه گیلان مستقر شده اند و برای اعزام با بالگرد برای عملیات کوهستان در منطقه بیل گاه آماده می شوند.