نماد آخرین خبر

بخشدار: تقسیم بخش مرکزی مشهد مطالبه مردمی است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بخشدار: تقسیم بخش مرکزی مشهد مطالبه مردمی است

ایرنا/ بخشدار مرکزی مشهد گفت: تقسیم این بخش پرجمعیت در شهرستان مشهد به ۲ یا چند بخش مجزا به واسطه مشکلات متعددی که اکنون در ارائه خدمات وجود دارد، به مطالبه مردم منطقه از مجموعه تقسیمات کشوری تبدیل شده است.

حسن کاظمی، بخشدار مرکزی مشهد اظهار کرد: بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ جمعیت بخش مرکزی ۲۷۰ هزار نفر بوده است، اما با گذشت حدود هشت سال و بر اساس احصای اطلاعات جمعیتی از دهیاری‌ها، جمعیت این بخش به حدود ۷۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.
وی بیان کرد: بخش مرکزی مشهد، متشکل از ۶ دهستان و ۲۲۰ روستا و آبادی است که ۱۸۶ روستای آن دارای دهیاری است.
بخشدار مرکزی مشهد بیان کرد: هم‌اکنون ۱۲ روستای این بخش بیش از ۱۰ هزار نفر جمعیت دارند، یعنی جمعیت این روستاها از بسیاری از شهرهای استان نیز بیشتر است.
کاظمی ادامه داد: با توجه به جمعیت قابل توجه این بخش و اینکه بخشی از نیروی کار مشهد، روستاهای بخش مرکزی را به عنوان استراحتگاه و یا اصطلاحا خوابگاه انتخاب کرده‌اند لذا این بخش نیازمند توجه ویژه تقسیمات کشوری است.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today