نماد آخرین خبر

تمامی جایگاه‌های سوخت سی‌ان‌جی گیلان وارد مدار شد

منبع
فارس
بروزرسانی
تمامی جایگاه‌های سوخت سی‌ان‌جی گیلان وارد مدار شد

فارس/ بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت گاز گیلان با تلاش‌های صورت‌گرفته تمامی جایگاه‌های سوخت سی‌ان‌جی در استان وصل شده است.

در چند روز گذشته شاهد افزایش بی‌سابقه سرما در گیلان بودیم که همین امر منجر به افزایش مصرف گاز منازل شده که به‌تبع مشکلاتی را برای شبکه انتقال گاز ایجاد می‌کند.

افزایش مصرف گاز خانگی و صنایع در گیلان منجر به افت فشار گاز و در نهایت تعطیلی جایگاه‌های سی‌ان‌جی در این استان شد که مسعود برادران نصیری، مدیرعامل شرکت گاز استان دلیل تعطیلی جایگاه‌های سوخت سی ان جی را مدیریت مصرف سوخت می‌داند.

طبق گفته‌های نصیری مدیرعامل شرکت گاز گیلان، در ۲۴ ساعت گذشته شاهد مصرف ۱۹ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز در این استان بودیم که به نسیت هفته گذشته دارای افزایش سه میلیون مترمکعبی بودیم که این امر عاملی بر تعطیلی جایگاه‌های سوخت سی‌ان‌جی در گیلان از ساعت ۱۰ شب گذشته شد.

آن‌طور که برادران نصیری می‌گوید دیگر دلیل تعطیلی جایگاه‌های سوخت سی ان جی در گیلان افت فشار گاز به دلیل برودت شدید هوا در ارتفاعات بوده است که این مشکل اکنون برطرف شد. 

بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت گاز گیلان اکنون با تلاش‌های صورت‌گرفته تمامی جایگاه‌های سوخت سی‌ان‌جی در استان وصل شده است. 

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today