هشدار هواشناسی: بارش باران 4 روز آینده استان فارس را در بر میگیرد
![هشدار هواشناسی: بارش باران 4 روز آینده استان فارس را در بر میگیرد](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/11/19cffd3c-df0a-4e2e-800c-ea78bd7edb08.jpeg)
ایرنا/ مدیرکل هواشناسی استان فارس با اعلام وضعیت سطح زرد نسبت به فعالیت سامانه بارش باران،ٰ رعدو برق، افزایش سرعت وزش باد در مناطق سردسیر بارش برف و تگرگ در همه مناطق استان وشیراز از امروز سه شنبه بیست سوم بهمن ماه آغاز می شود و تا جمعه بیست و ششم همین ماه ادامه دارد.
سید قاسم حسینی، مدیرکل هواشناسی استان فارس بیان کرد: این سامانه جدید برای امروز بیست و سوم بهمن ماه در مناطق مرکزی، غربی و شمالی استان به ویژه شهرستان های فیروز آباد، فراشبند،کوار، خفر، سپیدان، نورآباد ممسنی و کازرون پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: همچنین این سامانه، چهارشنبه بیست و چهارم بهمن ماه مناطق مرکزی و شمالی استان به ویژه شهرستان های شیراز، کازرون، کوهچنار،نورآباد ممسنی، رستم ،مرودشت، زرقان، سپیدان، بیضا، اقلید، آباده، خرم بید، ارسنجان، بختگان، سرچهان و بوانات را در بر می گیرد.
پنجشنبه، همه استان به ویژه شیراز
مدیرکل هواشناسی فارس تاکید کرد: برای پنجشنبه بیست و پنجم بهمن همه مناطق استان به ویژه شیراز پیش بینی شده است و جمعه ۲۶ بهمن هم نیمه جنوبی استان بارانی است.
وی تاکید کرد: اثر مخاطره این سامانه بارشی همچون لغزندگی معابر وجاده ها،کاهش دید، در پاره ای نقاط آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، احتمال طغیان رودخانه ها ، احتمال برخورد صاعقه و در گردنه های کوهستانی کولاک وجود دارد از این رو احتیاط در سفرهای برون شهری، به همراه داشتن تجهیزات لازم و سوخت کافی، آمادگی دستگاه های اجرایی و امدادی احتیاط در تردد از حاشیه رودخانه ها و مسیل ها، پاک سازی دهانه پل ها، اجتناب از چرای دام درحاشیه رودخانه ها و مسیل ها و عدم پارک خودرو ها در کنار درختان فرسوده توصیه می شود.
بر اساس این گزارش طی ۲۴ ساعت گذشته صفا شهر با چهار درجه زیر صفر و منطقه دراگ شیراز هم با هفت درجه زیر صفر سردترین مناطق فارس را به خود اختصاص دادند و هوای شیراز هم به ۲ درجه بالای صفر رسید.