نماد آخرین خبر

رنگ‌پریدگی آثار تاریخی کردستان

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
رنگ‌پریدگی آثار تاریخی کردستان

صدا و سیما/ چند سالی است آثار تاریخی کردستان هر یک به نوعی در معرض تخریب و آسب‌های محیطی قرار گرفته است.

اگرچه مسئولان کمبود اعتبارت را عامل کندی مرمت بنا‌های تاریخی می‌دانند، اما اگر فکری به حال آن نشود نقش کردستان در سبد گردشگری کمرنگ می‌شود.
در همین زیمنه معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در گفت‌و‌گو تلفنی با بخش خبری صبحدم اظهار کرد: برای تداوم حیات آثار تاریخی، مداخلاتی در ۲ حوزه حفاظتی و مرمتی به طور مستمر صورت می‌گیرد.
فرزامی با اشاره به اینکه بیشترین مداخلات در این زمینه در بخش مرمت‌های حفاظتی است، گفت: این اقدام وضعیت موجود بنا‌ها را برای جلوگیری از تخریب بهبود می‌بخشد و به حیات دوباره آثار تاریخی کمک می‌کند.
وی اظهار کرد: در این زمینه، مشکلات عدیده‌ای در استان از جمله کمبود اعتبارات و نیرو‌های متخصص وجود دارد.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان بیان کرد: در زمینه تربین نیرو‌های متخصص نیاز است آموزش و پرورش و فنی حرفه‌ای ورود کرده و دوره‌هایی را برای پرورش استادکار‌های بومی برگزار کنند.
فرزامی اضافه کرد: برای کمک به مرمت آثار تاریخی، امسال دولت در اقدامی مناسب، برنامه‌ای پنج ساله را برای مرمت آثار تاریخی در همه‌ی استان‌های کشور تدوین کرده که در کردستان ۵ بنای تاریخی برای این طرح پیش بینی شده است و امیدواریم تا پایان برنامه پنج ساله، مرمت این پنج اثر به بهره برداری برسد.
معاون میراث فرهنگی کردستان با بیان اینکه مرمت آثار تاریخی به سرمایه گذاران بخش خصوصی واگذار می‌شود، گفت: از تمام سرمایه گذاران کشور برای شرکت در فراخوان این کار دعوت می‌شود.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online