نماد آخرین خبر

سامانه بارشی وارد قزوین می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سامانه بارشی وارد قزوین می‌شود

ایرنا/ کارشناس اداره کل هواشناسی قزوین از ورود یک سامانه بارشی از امشب به استان خبر داد و گفت: سامانه بارشی یاد شده تا روز جمعه در سطح منطقه فعالیت دارد.

مریم بهروزی، کارشناس اداره کل هواشناسی قزوین اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای، وضعیت جوی استان تا اواخر وقت امروز پایدار خواهد بود که این پایداری موجب می‌شود که مناطق صنعتی و پرتردد استان با افزایش غلظت آلاینده های جوی روبرو شوند.
وی ادامه داد: برای روزهای پنجشنبه و جمعه با گذر متناوب امواج حاصل از یک سامانه بارشی را در سطح منطقه خواهیم داشت که پیامد آن افزایش ابر در سراسر استان و در پاره مناطق نیز بارش برف و باران را داریم که بارش‌ها در مناطق کوهستانی و سردسیر به صورت برف پیش‌بینی می‌شود.
به گفته این کارشناس هواشناسی، برای روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده جو استان پایدار و به لحاظ دمایی نیز همچنان استقرار هوای سرد، به ویژه در طول شب را خواهیم داشت.
بهروزی اضافه کرد: در شبانه‌روز گذشته آبگرم با منفی ۱۶ و رازمیان در بخش رودبار الموت غربی با ۹ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان بودند و دمای هوای قزوین نیز طی این مدت منفی هفت تا پنج درجه سانتیگراد بالای صفر بود.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today