برگزیدگان جشنواره رسانهای ابوذر در کرمانشاه معرفی شدند
![برگزیدگان جشنواره رسانهای ابوذر در کرمانشاه معرفی شدند](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/12/e01b3b45-ba50-4348-a9d6-d90b48761e3d.jpeg)
ایسنا/ آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان کرمانشاه با معرفی برگزیدگان برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین طائب، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران در آیین اختتامیه این جشنواره که امروز(۲۴ بهمن) به همت سازمان بسیج رسانه استان برگزار شد، با اشاره به اهمیت کار رسانهها در دنیای امروز، اظهار کرد: دنیای استکبار بدنبال آن است که با استفاده از قدرت رسانه، تصویری که آنها از وقایع میخواهند را در اذهان عمومی شکل دهند.
وی با بیان اینکه دنیای استکبار با ابزار رسانه بدنبال ایجاد تغییر در علایق و سلایق، تغییر در عواطف و احساسات، تغییر در باورها و تغییر در اراده و رفتار افراد است، اظهار کرد: آنها در جنگ نرمی که به راه انداختهاند بدنبال این هستند که با ابزارهای رسانهای و تبلیغات، ابتدا در جوامع بی تفاوتی ایجاد کنند و در مرحله بعد کاری کنند که افراد نسبت به ارزشهای خودشان نفرت پیدا کرده و علاقمند ارزشهای آنها شوند.
طائب با بیان اینکه امروز آمریکا ضعیف شده و به اذعان خودشان اقتصادشان در معرض ورشکستگی است، عنوان کرد: سهم آمریکا از تولید ناخالص جهان به شدت کاهش یافته و بزرگترین بدهکار جهان است. با این وجود با قدرت رسانه بدنبال این هستند که یک تصویر پیروز از خود به نمایش بگذارند.
وی افزود: آنها بدنبال این هستند که با تبلیغات و قدرت رسانه شکست خورده را پیروز و پیروز را شکست خورده نشان دهند.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز ما در تقابل با دشمن هستیم، گفت: در این تقابل رسانههای ما میتوانند از ظرفیتهایشان بیشتر و بهتر در جهت خنثی سازی برنامههای دشمن استفاده کنند.
طائب با بیان اینکه دشمن بدنبال ایجاد دوگانههای کاذب در داخل کشور و از سوی دیگر برهم زدن روابط ما با همسایگانمان است تا جلوی روند پیشرفت ما در حوزههای مختلف را بگیرد، گفت: باید در مقابل جنگ ترکیبی به راه انداخته شده از سوی دشمن، ما هم جهاد ترکیبی داشته باشیم که در این زمینه رسانهها میتوانند نقش مهمی ایفا کنند.
سردار مسعود قنبری جانشین سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه نیز در این مراسم با بیان اینکه امروز استکبار جهانی با تمام توان در حال توطئهچینی علیه اسلام و نظام ما است، اظهار کرد: رسانهها در شرایط کنونی وظیفه دارند در جهت خنثی سازی توطئههای دشمنان پای کار بیایند.
قنبری با بیان اینکه رسانهها باید اعتلای ایران اسلامی را در اولویت داشته باشند، گفت: همه باید برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ابعاد ملی و جهانی کار کنیم.
جانشین سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با بیان اینکه رسانهها باید در جامعه امیدآفرینی کنند، اظهار کرد: رسانهها وظیفه دارند با امیددهی و امیدآفرینی که نیاز امروز کشور است مردم را به اسلام و انقلاب دلگرم کنند و اجازه ندهند دشمنان به اهداف خود برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب دست پیدا کنند.
قنبری با اشاره به پای کار بودن رسانهها در حوزه روشنگری در مورد توطئههای دشمنان، گفت: در سالهای اخیر رسانهها به خوبی در میدان حاضر هستند و نمونه آن را در جریان توطئههای دشمنان در سال ۱۴۰۱ شاهد بودیم که با وجود فضای رسانهای سنگینی که از سوی دشمنان حاکم شده بود، رسانههای داخلی اجازه ندادند این توطئهها راه به جایی ببرد.
بیش از ۷۰۰ اثر در قالبهای گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، مستند، پادکست، کلیپ و گزارش ویدئویی، عکس، موشن گرافی و اینفوگرافی و در محورهای جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزههای اقدام، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه، فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی- اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر و مسئولیت اجتماعی، حیاء، حجاب، عفاف و غیرت پایههای سلامت اجتماعی و مدافعان و شهدای حرم و نیز بخش ویژه جشنواره که به روایت پیشرفت اختصاص داشت، به دبیرخانه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر در کرمانشاه ارسال شد که پس از داوری آثار، برگزیدگان آثار برتر معرفی و از آنها تقدیر شد.
برگزیدگان هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر در کرمانشاه به این شرح معرفی شدند:
در بخش تیتر، آثار مجید رحمتی، شهرزاد سهیلی و منوچهر صمدی به ترتیب رتبه های اول تا سوم جشنواره را کسب کردند و اثر زهرا مرادی از ایسنا عنوان شایسته تقدیر را کسب کرد.
در بخش مصاحبه، هیچ اثری رتبه اول را کسب نکرد و آثار پرستو قبادی و سمیرا حیاتی رتبه های دوم و سوم جشنواره را کسب کردند. در این بخش اثر پرستو چمنی شایسته تقدیر شناخته شد
در بخش گزارش خبری آزاد، آثار مصطفی آزادی، فرزاد نویدی و آرزو کرمی به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند و اثر حمیدرضا حاتمی نیز شایسته تقدیر معرفی شد.
در بخش یادداشت و سرمقاله، آثار مریم امیری و رضا کریمی و محمدحسین ترکمن به ترتیب رتبه های اول تا سوم جشنواره را کسب کردند و هیچ اثری شایسته تقدیر معرفی نشد.
در بخش کلیپ و گزارش ویدئویی هیچ اثری رتبه اول جشنواره را کسب نکرد و آثار نوشین نوری و آرش امیری رتبههای دوم و سوم جشنواره را کسب کردند. در این بخش اثر ارسالی توسط پروانه خانی عنوان شایسته تقدیر را کسب کرد.
در بخش عکس آزاد، فرزاد منتی رتبه اول جشنواره را کسب کرد و هیچ اثری واجد شرایط کسب رتبه های دوم و سوم نبود. در این بخش اثر بهروز احمدی عنوان شایسته تقدیر را کسب کرد.
در بخش اینفوگرافی، احسان علیان پور، کوثر ابراهیمی و مسعود درویشانی رتبههای اول تا سوم جشنواره را کسب کردند و هیچ اثری شایسته تقدیر نبود.
در بخش موشن گرافی، محسن نوروزی، معصومه دادجو و علیرضا شاه نظری به ترتیب رتبههای اول تا سوم جشنواره را کسب کردند و هیچ اثری شایسته تقدیر شناخته نشد.
در بخش گزارش خبری تصویری، اشکان باجلانی، پریسا پانیاز و سمیه داردرفشی رتبههای اول تا سوم جشنواره را کسب کردند. در این بخش اثر پروین شهسواری شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش گزارش خبری تصویری آزاد، تبسم عطایی عنوان سوم را کسب کرد و هیئت داوران هیچ اثر دیگری را در این بخش واجد کسب رتبه ندانست.
در بخش مستند خبری هیچ اثری رتبه اول را کسب نکرد و سید هادی ابوطالبی و محمدهادی دزفولی زاده و الهه سوری به ترتیب رتبههای دوم، سوم و شایسته تقدیر را کسب کردند.
در بخش مستند خبری آزاد، بهاره جلیلیان، میلاد شریفی و سیامک گل منصوری به ترتیب رتبههای اول تا سوم را کسب کردند. هیات داوران جشنواره در این بخش هیچ فردی را شایسته تقدیر ندانست.
در بخش پادکست، زهرا عزیزی، سهیلا رمین و سهیلا ایزدی به ترتیب رتبههای اول تا سوم جشنواره را کسب کردند. هیئت داوران در این بخش هیچ اثری را شایسته تقدیر ندانست.
در بخش پادکست آزاد، حسن رستمی، مهدیه رجبی و سمیه نظری به ترتیب رتبههای اول تا سوم جشنواره را کسب کردند. در این بخش هیچ اثری شایسته تقدیر معرفی نشد.