دستگیری ۲ نفر از عاملان نزاع خیابانی در اورژانس عنبرآباد
ايرنا
بروزرسانی
![دستگیری ۲ نفر از عاملان نزاع خیابانی در اورژانس عنبرآباد](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/12/47574cdf-4c82-463b-ae78-7c1c7fe98d07.jpeg)
ایرنا/ فرمانده انتظامی عنبرآباد از دستگیری ۲ پسر جوان به سبب درگیری با طرفین نزاع خیابانی خود در محل اورژانس این شهرستان خبر داد.
حسن بژندی، فرمانده انتظامی عنبرآباد عنوان کرد: در پی اعلام یک مورد نزاع و درگیری بین چند پسر جوان در اورژانس شهر عنبرآباد، سریعا مأموران پلیس در صحنه حضور یافتند.
وی افزود: با حضور ماموران کلانتری ۱۱ در محل، ۲ پسر جوان که نزاع خیابانی خود را به محل اورژانس کشانده بودند دستگیر و پیگیری های بعدی برای دستگیری طرفین نزاع نیز در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی عنبرآباد تصریح کرد: علت اولیه شکل گیری این نزاع در اورژانس درگیری این ٢ گروه از قشر جوان در هنگام تردد با خودرو در سطح شهر بوده که متاسفانه بدون رعایت مسائل خاص محیط اورژانس دعوای خود را به این واحد کشانده و باعث اخلال در این محل شده بودند.