نماد آخرین خبر

مرگ یک‌نفر در هر یک‌ونیم روز بر اثر تصادفات جاده‌ای سمنان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مرگ یک‌نفر در هر یک‌ونیم روز بر اثر تصادفات جاده‌ای سمنان

ایرنا/ ۲۹۴ نفر از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان دی ۱۴۰۳ (طی ۳۰۶ روز) در جاده‌های سمنان بر اثر تصادفات جاده‌ای جان‌باختند، به بیان دیگر، در هر یک‌ونیم روز یک مرگ در تصادفات. آمار تامل برانگیزی که ضرورت توجه به ارتقای ایمنی راه‌های این استان را دوچندان می‌کند.

گستره جاده‌های سمنان به اندازه جاده‌های ۶ استان کشور است، این استان با ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع به لحاظ وسعت رتبه ششم کشوری را دارد و در هر ۶۰ دقیقه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ وسیله نقلیه از محورهای ارتباطی استان عبور می کند.

به گفته مسئولان پلیس راه ۶۰ درصد از نوع تصادفات در محورهای مواصلاتی استان سمنان از نوع «واژگونی» ناشی از خواب آلودگی و خستگی رانندگان و ۴۰ درصد به دلیل عوامل دیگر از جمله کیفیت خودروها، داشتن سرعت غیرمجاز و انحراف به چپ خودروها بود.

مدیرکل پزشکی قانونی سمنان از افزایش پنج درصدی تلفات حوادث رانندگی از فروردین تا دی ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در این استان خبر داد.

سیروس حسنی افزود: ۲۹۴ نفر در حوادث رانندگی استان سمنان از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان دی، جان خود را از دست دادند که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ که ۲۸۱ نفر بود، پنج درصد افزایش نشان می دهد.

وی بیان کرد: از مجموع تلفات حوادث رانندگی فروردین تا دی ۱۴۰۳ در استان سمنان ۲۰۳ نفر مرد و ۹۱ نفر زن بودند.

فراوانی تصادف در جاده‌های بین‌شهری 

مدیرکل پزشکی قانونی سمنان اظهار کرد: بیشترین تلفات حوادث رانندگی(با ۲۴۶ مورد) در جاده‌های برون‌شهری و پس از آن ۳۰ مورد در مسیرهای درون شهری و ۱۸ مورد در جاده های روستایی گزارش شد.

وی گفت: پنج‌هزار و ۳۹۶ مصدوم حوادث رانندگی از فروردین ۱۴۰۳ تا دی به مراکز پزشکی قانونی استان سمنان مراجعه کردند که از این تعداد سه‌هزار و ۵۹۷ نفر مرد و یک‌هزار و ۷۹۹ نفر زن بودند.

مدیرکل پزشکی قانونی سمنان گفت: مصدومان حوادث رانندگی از فرودین ۱۴۰۳ تا دی در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲، کاهش ۹ درصدی داشت.

آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today