حضور ۴ کراسفیتکار خراسانشمالی در مسابقات قهرمانی کشور
![حضور ۴ کراسفیتکار خراسانشمالی در مسابقات قهرمانی کشور](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/13/7856e505-7b49-4c13-a1cc-ea71d3c7a250.jpeg)
فارس/ رئیس انجمن کراسفیت خراسانشمالی گفت: ۳ ورزشکار پسر و یک ورزشکار دختر از خراسانشمالی در فینال مسابقات قهرمانی کشور کراسفیت حضور دارند.
کسرا قدوسی، رئیس انجمن کراسفیت خراسانشمالی اظهار کرد: مرحله فینال مسابقات قهرمانی کشور کراسفیت زیر ۱۸ سال طی امروز و فردا در تهران در حال برگزاری است.
وی گفت: ورزشگاه شهید کاظمی تهران امروز میزبان دختران و فردا میزبان پسران ورزشکار این رشته است.
رئیس انجمن کراسفیت خراسانشمالی افزود: از خراسانشمالی ۳ ورزشکار پسر و یک ورزشکار دختر در رده سنی زیر ۱۸ سال به این مسابقات اعزام شدهاند.
قدوسی ادامه داد: مهدیس رحمانی ورزشکار دختر از بجنورد و کسرا صفدری، کوروش صفدری و مهدی حسینزاده از شیروان در این مسابقات با رقبای خود به رقابت میپردازند.
وی بیان کرد: هادی یداللهی بهعنوان مربی تیم کراسفیت همراه این ورزشکاران در تهران حضور دارد.
قدوسی در خصوص مرحله مقدماتی این مسابقات توضیح داد و گفت: مرحله مقدماتی این مسابقات بهصورت آنلاین در دو واد برگزار شد.
رئیس انجمن کراسفیت خراسانشمالی تصریح کرد: در مرحله مقدماتی حدوکراسفیتزشکار پسر و ۲۰ ورزشکار دختر با یکدیگر به رقابت پرداختند.