نماد آخرین خبر

دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه

منبع
مهر
بروزرسانی
دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه

مهر/ جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری عوامل نزاع و درگیری خیابانی و منجر به رعب و وحشت شهروندان در ارومیه، خبر داد.

سرهنگ سامان غنی‌زاده، جانشین فرمانده انتظامی استان اظهار کرد: به دنبال وقوع نزاع و درگیری در بین چند نفر از اراذل و اوباش در یکی از محلات ارومیه که منجر به ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان شده بود، شناسایی و دستگیری عوامل اصلی آن به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه پس از بررسی و ردگیری توسط تیم‌های ویژه پلیس امنیت عمومی و پس از شناسایی مخفیگاه عوامل اصلی این نزاع، در نهایت ۹ نفر از متهمان (اراذل و اوباش سطح ۳) دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و اجازه جولان به مخلان امنیت عمومی را نمی‌دهیم.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today