پلمب مرکز غیرمجاز زیبایی در میاندوآب
ايرنا
بروزرسانی
![پلمب مرکز غیرمجاز زیبایی در میاندوآب](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/15/d7201b41-5db0-44d2-a3b6-11979d150d79.jpeg)
ایرنا/ رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب گفت: مرکز مداخلهگر درمان در بخش زیبایی با حکم مراجع قضایی در این شهرستان شناسایی و پلمب شد.
یوسف روستا، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب اظهار کرد: با دریافت گزارش مردمی و بررسیهای نامحسوس کارشناسان این حوزه مبنی بر فعالیت افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی در حیطه زیبایی از تزریق ژل، بوتاکس و فیلر، با هماهنگیهای صورت گرفته از فعالیت آنان جلوگیری و پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
وی اضافه کرد: این واحد زیبایی غیرمجاز توسط افراد سودجو با جعل عنوان پزشک برای مراجعان خود در حال فعالیت بود که با ورود کارشناسان بهداشت و درمان محل فعالیت آنان پلمب و افراد خاطی به اتهام ایجاد موسسه پزشکی غیرمجاز و تهدید علیه سلامت عمومی به مراجع قضایی معرفی شدند.