نماد آخرین خبر

کشف قریب به 10 هزار عدد مواد محترقه غیرمجاز در کاشان

منبع
مهر
بروزرسانی
کشف قریب به 10 هزار عدد مواد محترقه غیرمجاز در کاشان

مهر/ فرمانده انتظامی شهرستان کاشان از کشف ۹ هزار و ۸۷۲ عدد مواد محترقه غیرمجاز در بازرسی از دو واحد مسکونی در شهرستان خبر داد.

سرهنگ ایرج کاکاوند، فرمانده انتظامی شهرستان کاشان اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و مراسم سنتی چهارشنبه آخر سال و در راستای تشدید مقابله با خرید و فروش موادمحترقه غیرمجاز، در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر نگه داری موادمحترقه خطرناک در ۲ واحد مسکونی در شهر کاشان، پی گیری موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان گفت: مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به محل‌های مورد نظر اعزام و در بازرسی از این ۲ واحد مسکونی تعادد ۹ هزار و ۸۷۲ عدد انواع موادمحترقه غیرمجاز و خطرناک را کشف کردند.
وی با بیان اینکه به استناد قانون مجازات اسلامی هرگونه خرید و فروش موادمنفجره و محترقه به صورت غیرمجاز جرم محسوب شده و مرتکب آن به مجازات مندرج در قانون محکوم می‌شوند خاطر نشان کرد: ۲ فرد متخلف پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today