نماد آخرین خبر

تشییع پیکر دانشجوی فقید دانشگاه تهران در زادگاهش

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی

صدا و سیما/ پیکر امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران که شامگاه ۲۴ بهمن بر اثر ضربه جسم تیز دو زورگیرِ موتورسوار مجروح و صبح ۲۵ بهمن درگذشت، در روستای درمیانِ شهرستان درمیان، واقع در استان خراسان جنوبی به خاک سپرده شد.

ساعتی قبل مراسم تشییع پیکر امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران که در حمله زورگیران در تهران به قتل رسید، با حضور مسئولان استانی و مردم شهرستان «درمیان» برگزار شد.
قائم مقام نماینده ولی فقیه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل تبلیغات اسلامی، رئیس دانشگاه بیرجند به نمایندگی از وزیر علوم و جمعی از علمای تشیع و تسنن استان در مراسم تشییع این دانشجو حضور داشتند.
بازماندگان آن مرحوم ضمن قدردانی از حضور مسئولان استانی و مردم در مراسم تشییع پیکر این جوان، بر اجازه ندادن به سوء استفاده جریان‌های ضد انقلاب و نیز احقاق حق این جوان علمی در اسرع وقت تاکید کردند و خواستار رسیدگی سریع به این پرونده و اجرای عدالت برای عاملان این جنایت شدند.

آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today