نماد آخرین خبر
  1. مهم
استانها

سرعت غیرمجاز در بم حادثه آفرید؛ فوت ۴ نوجوان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
سرعت غیرمجاز در بم حادثه آفرید؛ فوت ۴ نوجوان

ایسنا/ رئیس پلیس راه بم - زاهدان، سرعت بیش از حد مجاز را علت جان باختن چهار نوجوان در پی واژگونی خودروی پژو اعلام کرد. 

سرهنگ افتخاری، رئیس پلیس راه بم - زاهدان اظهار کرد: شامگاه گذشته در کیلومتر ۲۰ محور بم – کرمان، بعد از دوراهی دارزین یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ واژگون شده که در این حادثه از پنج نفر سرنشینان خودرو، سه نفر در دم جان باختند.

وی علت حادثه را سرعت بیش از حد مجاز اعلام کرد و افزود: دو مصدوم این حادثه رانندگی توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

افتخاری بیان کرد: حال یک نفر از مصدومان وخیم اعلام شده بود که متاسفانه براثر شدت جراحات، این فرد هم امروز جان باخت.

رئیس پلیس راه بم – زاهدان سن افراد حادثه دیده را بین ۱۵ تا ۱۹ سال اعلام کرد و گفت: خانواده‌ها باید نظارت کنند که نوجوانان تنها پس از رسیدن به سن قانونی با گواهینامه معتبر رانندگی کنند.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره