کشف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت خصوصی در بندرعباس!

ایرنا/ فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت یارانهای قاچاق به ارزش حدود 5 هزار میلیارد ریال از یکی از شرکتهای پتروپالایش خصوصی در بندرعباس خبر داد.
سردار علی اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی هرمزگان در تشریح این خبر اظهار کرد: پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان با هدف مبارزه قاطعانه با جرایم سازمان یافته و قاچاق سوخت، طی سه ماه کار اطلاعاتی و تخصصی به رصد فعالیت یکی از شرکتهای پتروپالایش خصوصی فعال در این منطقه پرداخت.
وی بیان کرد: این شرکت در طول چهار سال گذشته اقدام به قاچاق مقادیر قابل توجهی از مشتقات نفتی یارانهای کرده بود که پس از شناسایی و جمعآوری مستندات و مدارک، حجم قاچاق سوخت به ۱۵۰ میلیون لیتر رسید که ارزش مالی آن برابر نظر کارشناسان اقتصادی معادل 5 هزار میلیاد ریال است.
این مقام ارشد انتظامی هرمزگان، همکاری و انسجام درونی بین دستگاههای مختلف امنیتی و قضایی را از عوامل اصلی در شناسایی و برخورد با این گونه جرایم عنوان و تصریح کرد: با هماهنگی رئیسکل دادگستری هرمزگان و دادستان بندرعباس، پرونده این قاچاق بزرگ به مراجع قضایی ارسال شد.