نماد آخرین خبر

پیکر پدر شهیدان اخباری در نیشابور تشییع شد

منبع
مهر
بروزرسانی
پیکر پدر شهیدان اخباری در نیشابور تشییع شد

مهر/ پیکر پدر شهید «تقی اخباری» در دوران دفاع مقدس و همچنین دو شهید عرصه خدمت (مصطفی و کاظم) اخباری که از بنیان‌گذاران تعزیه‌خوانی خراسان رضوی نیز بود، ظهر شنبه در نیشابور تشییع و در آرامستان بهشت فضل این شهر خاکسپاری شد.

شهید تقی اخباری متولد روستای «فدیشه» نیشابور و در سن ۱۵ سالگی در سال ۱۳۶۴ و در دوران دفاع مقدس در منطقه «دیواندره» استان کردستان به شهادت رسید.

۲ پسر دیگر هاشم اخباری به نام «مصطفی و کاظم» در حین خدمت و در حادثه انفجار قطار نیشابور شهید خدمت شدند.

«کاظم اخباری» خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز خراسان رضوی و «مصطفی اخباری» یکی از مدیران فرمانداری نیشابور در حادثه سال ۱۳۸۲ قطار نیشابور در حین خدمت و انجام مأموریت در عرصه اطلاع رسانی و امدادرسانی به حادثه دیدگان از جان خود گذشتند.

هاشم اخباری که همزمان با میلاد حضرت ولی‌عصر (عج) دعوت حق را لبیک گفت، از پیشکسوتان و چهره‌های تأثیرگذار در تعزیه‌خوانی خراسان بود که سال‌ها در جهت زنده نگه داشتن این هنر آئینی و انتقال آن به نسل‌های بعدی تلاش کرد.

نقش او در برگزاری مراسم تعزیه و پاسداشت فرهنگ عاشورایی، همواره مورد تقدیر علاقه‌مندان این عرصه بوده است.

وی در مسیر ارزش‌های دینی و انقلابی ثابت‌قدم ماند. عشق او به اهل‌بیت (ع) و تلاش‌هایش در مسیر نشر معارف حسینی، از وی چهره‌ای ماندگار در میان اهالی خراسان بر جا گذاشته است.

هاشم اخباری پیرغلام اهل‌بیت و بانی مراسم باشکوه تعزیه‌خوانی در روستای فدیشه از توابع شهرستان میان‌جلگه نیشابور بود که بخش زیادی از اموال خود را وقف برگزاری مراسم حضرت اباعبدالله‌الحسین کرده است.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today