نماد آخرین خبر

دستگیری دزد شن و ماسه در ماسال

منبع
فارس
بروزرسانی
دستگیری دزد شن و ماسه در ماسال

فارس/ در یک عملیات مشترک و به‌موقع، یک دستگاه بیل مکانیکی که به طور غیرمجاز مشغول برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه خالکایی ماسال بود، دستگیر شد.

در یک عملیات مشترک و به‌موقع، کارشناسان محیط‌زیست، صمت و نیروی انتظامی شهرستان ماسال موفق به دستگیری راننده یک دستگاه بیل مکانیکی شدند که به طور غیرمجاز مشغول برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه خالکایی این شهرستان بود.

این دستگیری در پی گزارش‌های مردمی و نظارت‌های مستمر صورت گرفت و نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان در حفاظت از منابع طبیعی و محیط‌زیست بود.

به گفته حمید سلطان خواه، رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ماسال، با همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف، این فرد به مرجع قضایی معرفی شد و بیل مکانیکی نیز توقیف شد.

وی همچنین تأکید کرد که بر اساس قوانین موجود، هر شخصی که بدون دریافت پروانه بهره‌برداری اقدام به حفاری و برداشت مواد معدنی کند، مرتکب جرم شده و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

برخورد قانونی با برداشت‌کنندگان شن و ماسه در کف رودخانه علاوه بر حفظ محیط‌زیست، به‌عنوان یک هشدار برای دیگران عمل می‌کند که برداشت غیرمجاز منابع طبیعی عواقب قانونی جدی خواهد داشت.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today