درجهبندی کارخانجات آرد گامی جهت تولید محصول سالم

فارس/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: توجه به درجهبندی کارخانجات آرد، گامی درجهت تولید محصول استاندارد و ارتقای سلامت جامعه محسوب میشود.
عباسعلی وفایینژاد، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان امروز دوشنبه ۲۹ بهمنماه در جلسه کمیته تعیین سهمیه اسفندماه کارخانجات آرد استان با تاکید بر ضرورت توجه به درجهبندی کارخانجات آرد، اظهار کرد: این اقدام گامی درجهت تولید محصول استاندارد و ارتقای سلامت جامعه و جلوگیری از انحراف در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان محسوب میشود.
وی افزود: در این جلسه نتایج بازدیدهای میدانی کمیته استانی درجهبندی کارخانجات آرد مطرح و به همراه سایر شاخصهای عملکردی در فرآیند تخصیص سهمیه لحاظ شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، یکی از مهمترین تصمیمات این نشست را اصلاح سهمیهبندی برخی از کارخانجات براساس عملکرد آنها بیان کرد و افزود: با اتفاق نظر اعضای کمیته، سهمیه سه کارخانه که دارای مغایرت موجودی گندم بودند، کاهش یافت و همچنین، برنامههایی نظیر توقف حمل گندم از سایر استانها برای این کارخانهها و کاهش موجودی گندم آنها از طریق فروش به سایر واحدهای تولیدی اجرا شد.
وفایینژاد، این اقدامات را موجب ارتقای شفافیت و رقابت سالم در صنعت آرد دانست و گفت: این اقدامات با افزایش پایبندی کارخانجات به قوانین و مسوولیتپذیری آنها، باعث ارتقای کیفیت آرد تولیدی، توزیع عادلانهتر گندم و دسترسی بهتر واحدهای تولیدی و نانوایان به آرد باکیفیت خواهد شد.