نماد آخرین خبر

توده 6/5 کیلویی از شکم بانوی هرمزگانی خارج شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
توده 6/5 کیلویی از شکم بانوی هرمزگانی خارج شد

ایرنا/ مدیر مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) بندرعباس گفت: یک توده حجیم ۶ و نیم کیلویی از شکم بانوی ۴۴ ساله هرمزگانی با موفقیت خارج شد.

افروز آزاد، متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشیپ فوق تخصصی سرطان‌های زنان (آنکولوژی زنان) بندرعباس در این راستا اعلام کرد: بیمار بانوی ۴۴ ساله‌ای بود که در تاریخ نهم بهمن ۱۴۰۳ با شکایت از خونریزی شدید رحمی و حس بزرگ شدن شکم به بیمارستان شریعتی بندرعباس مراجعه کرده و در بررسی‌های انجام شده توده حجیم لگنی و شکمی تا حد دیافراگم بیمار گزارش شد که مشکوک به بدخیمی رحم بود.
آزاد افزود: با توجه به هموگلوبین پایین و سوابق پزشکی قبلی (جراحی قبلی تراکئوستومی و گذاشتن لوله در نای بیمار به دلیل انسداد راه هوایی) بیمار به صورت اورژانسی به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس انتقال یافت و سریع ام.آر.آی انجام شد و به بیمار خون تزریق شد.
وی ادامه داد: با توجه به حجیم بودن تومور و فشار زیاد روی حالب و کلیه‌ها و خونریزی شدید بیمار، تیم جراحی زنان، ارولوژی و جراحی عروق تصمیم به عمل جراحی گرفتند.
این متخصص زنان خاطرنشان کرد: با توجه به تنگی شدید تراشه، با تلاش دکتر کاشانی و دستیاران ایشان، بیمار اینتوبه شد و در سرویس زنان، ارولوژی و جراحی عمومی ظرف ۶ ساعت جراحی سختی بر روی بیمار انجام و توموری به وزن ۶ و نیم کیلوگرم از شکم بیمار خارج شد.
آزاد از تلاش‌های بی شائبه سرویس ارولوژی، جراحی عروق، رزیدنت‌های جراحی، زنان، بیهوشی و تیم اتاق عمل قدردانی کرد و گفت: بیمار پس از چهار روز با حال عمومی خوب از سرویس‌های مربوطه مرخص شد.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today