نماد آخرین خبر

۲۰۰ هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی دزفول ممیزی شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۲۰۰ هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی دزفول ممیزی شد

ایرنا/ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول گفت: ممیزی ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی این شهرستان تاکنون انجام شده و روند تکمیل این ممیزی با سرعت در حال انجام است.

محمد شفیعی زاده، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول بیان کرد: شهرستان دزفول ۴۷۶ هزار هکتار وسعت دارد که از این مساحت ۳۷۶ هزار هکتار آن اراضی ملی است.

وی با اشاره به ممیزی ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی ملی این شهرستان افزود: علاوه بر کل ۱۱۰ هزار و ۷۸۸ هکتار اراضی ملی شهرستان دزفول، ممیزی بخش‌هایی از مناطق جنگلی این شهرستان نیز انجام شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول با بیان اینکه دزفول دارای ۲ اقلیم متفاوت کوهستانی و جلگه ای است، گفت: شهرستان دزفول حدود ۲۳۵ هزار هکتار جنگل و حدود پنج هزار هکتار جنگل کران رودی یا به اصطلاح بیشه زار و ۱۱۰ هزار و ۷۸۸ هکتار مرتع دارد.

وی ممیزی اراضی ملی و طبیعی را گامی مهم در راستای جلوگیری از تخریب و چرای بی‌رویه در مراتع دانست و ادامه داد: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دزفول در خط مقدم مقابله با زمین خواری با حمایت دستگاه قضایی هیچ مماشاتی با زمین خواران ندارد.

شفیعی زاده تاکید کرد: تصرف اراضی ملی و دولتی به هر بهانه‌ای که صورت گرفته باشد نتیجه‌ای غیر از تعقیب قضایی و محکومیت کیفری و قلع و قمع و زیان ناشی از آن برای متصرفان به همراه نخواهد داشت.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today