نماد آخرین خبر

۲۲٠ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد

منبع
مهر
بروزرسانی
۲۲٠ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد

مهر/ مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۲٠ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی ویژه مددجویان بهزیستی در استان پرداخت شد.

اسماعیل دامیار ظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران، افزود: قریب به ۵۴ هزار نفر از خدمات مستمر و غیر مستمر بهزیستی استان بهره مند می‌شوند.

دامیار اظهار کرد: ۲۵ هزار نفر در استان در حوزه انواع معلولیت‌ها از سبدهای مختلف حمایتی بهره مند می‌شوند.

دامیار با اشاره به اینکه یکهزار و ۸٠٠ خانوار ۲ معلولی به بالا در استان داریم، عنوان کرد: حمایت‌ها بر حسب قوانین حمایتی، سطح و تعداد معلولین در خانواده‌ها محقق می‌شود.

دامیار با تاکید بر حمایت از زنان سرپرست خانوار، اظهار کرد: قریب به ۶ هزار و ۸٠٠ زن سرپرست خانوار در استان داریم.

مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به اینکه قریب به ۷٠ درصد افزایش مستمری در استان داریم، خاطرنشان کرد: قبلاً و تا سال ۱۴٠۱، این مبلغ نهایتاً ۳٠٠ هزار تومان بود.

دامیار با بیان اینکه بهزیستی حمایت‌های خانواده محور را دنبال می‌کند، اظهار کرد: پرداخت حق پرستاری از سیاست‌های اجرایی در استان است.

دامیار گفت: طبق قانون حمایت از معلولین، خانواده‌های شاغل دارای فرد معلول از ۵٠ درصد مالیات معاف می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی استان خاطرنشان کرد: در بحث سلامت فرزند آوری، بهزیستی ۹٠ درصد هزینه آزمایشات ژنتیک را تقبل کرده است.

وی افزود: تا به امروز قریب به یک میلیارد و ۲٠٠ میلیون تومان حمایت با پوشش ۵٠٠ زوج در بحث آزمایشات ژنتیک محقق شد.

دامیار با اشاره به بحث تأمین مسکن معلولین، خاطرنشان کرد: با نگاه خود مالکی افراد، مبلغی تحت عنوان کمک بلاعوض پرداخت می‌شود که این مبلغ تا ۱٠٠ میلیون تومان در سال ۱۴٠۲ بود.

وی افزود: این پوشش با ارائه پروانه برای تمام جامعه هدف خواهد بود که در سال جاری قریب ۳۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض مسکن داشتیم و در پایان سال به ۷۵ میلیارد تومان خواهد رسید.

دامیار گفت: در بحث اشتغال، برای اولین بار در سال جاری، اشتغال تحصیل کرده‌های تحت پوشش را داشتیم که از ۴۴۹ شرکت کننده آزمون ویژه معلولین، جذب سهمیه ۳ درصد دستگاه‌ها، ۹٠ نفر پذیرش انجام شد.

مدیرکل بهزیستی استان گفت: در بحث تسهیلات اشتغال زایی، به ازای فرد دارای شرایط ۱۵٠ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

دامیار اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، از محل جز ۴، ۱٠٠ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و از محل جز ۳، ۱۱۶ میلیارد تومان و از محل تبصره ۱۸، ۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی پرداخت شد.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today