نماد آخرین خبر

افزایش کرایه تاکسی در کرمانشاه از نیمه اسفند

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
افزایش کرایه تاکسی در کرمانشاه از نیمه اسفند

صدا و سیما/ رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه اعلام کرد : نرخ جدید کرایه تاکسی در کرمانشاه اوایل سال آینده اعلام می‌شود.

رضا دوستی، رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه اظهار کرد در نیمه اسفند هزار تومان به نرخ کرایه تاکسی‌ها در کرمانشاه اضافه می‌شود.
وی با بیان اینکه هنوز نرخ جدید کرایه تاکسی در کرمانشاه مصوب نشده، اظهار کرد: هر ساله در اواخر سال لایحه پیشنهادی افزایش نرخ کرایه تاکسی را به شورای شهر ارسال می‌کنیم تا پس از تصویب در این شورا و تائید فرمانداری، آن را برای اوایل سال بعد اجرایی کنیم.
بر این اساس، این هفته لایحه پیشنهادی خود را برای افزایش نرخ کرایه تاکسی به شورای شهر ارسال خواهیم کرد و درصورتی که مصوب شود از اواخر فروردین سال آینده آن را به رانندگان تاکسی ابلاغ خواهیم کرد.
رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه افزود : تا آن زمان هیچکدام از رانندگان تاکسی کرمانشاه حق افزایش کرایه تاکسی را ندارند.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه در پایان سال حجم ترافیک خیابان‌ها به واسطه رفت و آمد‌های مردم برای خرید افزایش می‌یابد و میزان معطلی رانندگان تاکسی در ترافیک بیشتر می‌شود، به رانندگان تاکسی مجوز داده‌ایم که از ۱۵ اسفند در هر مسیر تنها هزار تومان کرایه اضافه بر نرخ‌های مصوب فعلی دریافت کنند. برای نمونه مسیر کوتاه در شهر کرمانشاه که در حال حاضر نرخ کرایه آن شش هزار تومان است به هفت هزار تومان افزایش می‌یابد.
دوستی تاکید کرد: درصورتی که راننده‌ای تخلف کرده و کرایه بیشتری گرفت، مردم می‌توانند شکایت خود را با ثبت کد درج شده روی تاکسی به اداره کل تعزیرات و یا سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه با شماره تماس ۳۸۲۴۶۵۶۵ اعلام کنند.
وی افزود:  در میدان آزادی کرمانشاه تعدادی باجه تاکسیرانی نصب شده که مردم می‌توانند شکایت خود را به شکل حضوری به این باجه‌ها هم اعلام کنند.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today