نماد آخرین خبر

انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از یخ‌زدگی کنتور و ترکیدگی انشعاب آب

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از یخ‌زدگی کنتور و ترکیدگی انشعاب آب

صدا و سیما/ مشترکان برای جلوگیری از یخ زدگی کنتور و ترکیدگی انشعاب آب، اقدامات پیشگیرانه انجام دهند.

شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه اعلام کرد: با توجه به اطلاعیه سازمان هواشناسی استان کرمانشاه  مبنی بر افت ناگهانی دمای هوا و موج سرما در نقاط مختلف استان ضروری است مشترکان برای جلوگیری از یخ زدگی کنتور و ترکیدگی انشعاب آب، اقدامات پیشگیرانه زیر را انجام دهند: با قرار دادن پشم‌شیشه، گونی کنفی و پوشال در محفظه کنتور و عایق‌کردن لوله‌های سطحی می‌توان از یخ‌زدگی انشعاب و کنتور تا حدود زیادی جلوگیری کرد.
مشترکین عزیز در صورت مشاهده یخ‌زدگی از حرارت دادن مستقیم و یا ریختن آب جوش روی کنتور و یا شبکه آب داخل ساختمان و یا بر افروختن آتش در مجاورت تاسیسات آبی اکیداً خودداری کنند.
در صورت بروز مشکل یخ‌زدگی با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تماس بگیرند تا گروه‌های عملیاتی در سریع‌ترین زمان ممکن در محل حاضر شوند.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today