نماد آخرین خبر

کدام دستگاه‌های خوزستان در ایجاد شغل عقب ماندند؟

منبع
فارس
بروزرسانی
کدام دستگاه‌های خوزستان در ایجاد شغل عقب ماندند؟

فارس/ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از وضعیت نامطلوب برخی دستگاه‌ها در زمینه ایجاد اشتغال انتقاد کرد.

مجتبی ظفری‌پور، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان، در نشست شورای اشتغال خوزستان از عملکرد نامطلوب برخی دستگاه‌ها و سازمان‌ها در زمینه ایجاد اشتغال انتقاد کرد.

ظفری‌پور با اشاره به اهمیت ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در استان، اظهار داشت: «متأسفانه برخی دستگاه‌ها و سازمان‌ها در زمینه اشتغال‌زایی عملکرد مناسبی نداشته‌اند و این موضوع نیازمند بررسی و پیگیری جدی است.»

وی افزود: «شرکت‌های پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی، دانشگاه علوم پزشکی شوشتر، اداره کل میراث فرهنگی، آبفا، پست، بنیاد برکت، مجموعه شرکت‌های نفتی، پارک علم و فناوری، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، کمیته امداد، توسعه نیشکر از جمله دستگاه‌هایی هستند که در این زمینه عملکرد مطلوبی نداشته‌اند.»

این انتقاد در حالی مطرح می‌شود که استان خوزستان با نرخ بیکاری بالایی مواجه است و نیازمند اقدامات فوری و مؤثر برای ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و پایدار است.

طبق آخرین آمار مرکز آمار ایران، خوزستان با نرخ بیکاری ۱۱.۹ درصد، پس از سیستان و بلوچستان (۱۲.۵ درصد) در رتبه دوم استان‌های با بالاترین نرخ بیکاری کشور قرار دارد. این در حالی است که استان‌هایی مانند تهران و مازندران نرخ بیکاری زیر ۵ درصد دارند. 

سید محسن موسوی‌زاده، نماینده اهواز در مجلس اعلام کرد: «در برخی خانواده‌های خوزستانی، ۲ یا ۳ جوان بیکار وجود دارد. این موضوع به هیچ‌وجه زیبنده استان خوزستان با آن همه ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی نیست.»

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در جریان سفر به خوزستان قول داد که برای رفع مشکلات این استان تلاش کند. 

وی در جمع مردم خوزستان گفت: «آمدیم مشکلات و مسائل شما را حل کنیم. هر کاری از دست ما برآید برای خوزستان عزیز و مردم بزرگوار شما انجام خواهیم داد.»

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today