عدم رعایت بهداشت، ۷ واحد صنفی را در زاهدان به تعطیلی کشاند

فارس/ رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت زاهدان از پلمب ۷ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در این شهرستان خبر داد.
علیرضا شهرکی، رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت زاهدان اظهار کرد: در بازرسی تیم های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۷ واحد صنفی بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.
وی اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت عمومی و رعایت اصول بهداشتی، طی بازدیدهای اخیر از واحدهای صنفی شهر زاهدان، ۷ واحد به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی پلمب شدند.
شهرکی ادامه داد: ۲ واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت بهداشت در فرآیند تهیه و پخت نان و استفاده نکردن از تجهیزات بهداشتی مناسب و ۳ قهوهفروشی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و سرو نوشیدنیها و استفاده نکردن از ظروف بهداشتی تعطیل شدند.
وی گفت: همچنین یک واحد غذای آماده به علت عدم رعایت بهداشت در فرآیند طبخ و نگهداری غذا که میتواند منجر به بروز بیماریها شود و یک واحد آرایشگاه زنانه به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در استفاده از تجهیزات و انجام ندادن گندزدایی مناسب نیز با دستور قضایی پلمب شد.
رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت زاهدان یادآور شد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، از طریق شماره تلفن ۱۹۰ مراتب را گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود.